Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gunoaie cu însemnele armatei americane pe teritoriul României! Un localnic a făcut descoperirea bizară

Publicat:

Dovada ca militarii americani trec fara știreaoastra prin zone izolate pentru propriile interese, este descoperirea facuta de un motociclist buzoian care se antrena pe creasta dealului Ciuhoiu. Americanii au și-au lasat gunoaiele aruncate intr-o zona izolata din Buzau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au dislocat in Romania cel mai nou sistem aerian antidrona al Armatei americane

07:25, 20.04.2024 - Dislocarea sistemului aerian antidrona M-LIDS in Romania este importanta in contextul in care Armata SUA are in prezent un numar extrem de limitat de astfel de sisteme si intentioneaza sa achizitioneze doar 45 in viitorul apropiat, arata Monitorul Apararii, care citeaza defence-ua.com. Citește și: Alina…

Monarhiile arabe din Golf au cerut imperativ Statelor Unite sa nu atace Iranul de pe baze aflate pe teritoriul lor (surse)

22:00, 12.04.2024 - Statele arabe din Golf au solicitat SUA sa nu lanseze lovituri asupra Iranului de pe bazele militare americane aflate pe teritoriile lor și nici din interiorul spațiul lor aerian, conform unor surse americane citate de middleeasteye.net.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

Joe Biden a dat ordinul! Armata americana va infiinta un port in Gaza pentru ajutor umanitar / Video

22:15, 07.03.2024 - Joe Biden a dat ordinul! Armata americana va infiinta un port in Gaza pentru ajutor umanitarPresedintele american Joe Biden va anunta joi in Congres ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat,…

Biden da armatei americane un ordin care vizeaza Gaza

20:30, 07.03.2024 - Presedintele american Joe Biden va anunta joi in Congres ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat, potrivit unor inalti responsabili americani, informeaza AFP. „In aceasta seara, presedintele (Joe…

Biden va ordona armatei americane sa construiasca un port in Fașia Gaza pentru livrarea de ajutoare umanitare

20:15, 07.03.2024 - Presedintele american Joe Biden va anunta joi, in Congres, ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat, potrivit unor inalti responsabili americani, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Romania nu poate pune la pamant dronele rusești care ajung pe teritoriul nostru

17:00, 13.02.2024 - Seful Statului Major al Armatei, generalul Gheorghita Vlad, a afirmat, marți, ca militarii nu au legislatia necesara pentru a dobori dronele de atac care ar mai intra in spatiul aerian al Romaniei, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Modificari privind regimul obținerii cetațeniei romane, in dezbatere. Care sunt noutațile

17:25, 07.02.2024 - Ministerul Justiției a anunțat recent ca supune dezbaterii publice Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cetațeniei romane nr. 21/1991, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative. Ministrul Alina Gorghiu a recunoscut ca acesta este un proiect așteptat de toata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?