Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gugulanii ies bine la capitolul... verificari!

Publicat:

Caransebesenii au intalnit pe stadionul din Balta Sarata, la mijlocul saptamanii, in cel de al treilea meci de verificare, pe Vointa Lupac, echipa care evolueaza in Liga a IV-a. Partida s-a incheiat cu scorul de 4-0 (1-0), pentru gazde inscriind Ungur, Stoica (2) si Artean.

A fost o prima repriza in care baietii antrenorului Alin Artimon si-au gasit destul de greu drumul spre poarta adversa, abuzand de mingi la mijlocul terenului. Partea a doua a fost mult superioara, si ca ritm si ca circulatie a mingii, in afara de cele trei goluri gugulanii trecandu-si in cont si numeroase ocazii.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Matei Cristian: Vești excelente, dragi turdeni! Dam startul procesului de transformare a strazii Valea Racoșei din cartierul Poiana

19:31, 29.05.2024 - #Zis și #Facut ????Vești excelente, dragi turdeni! Dam startul procesului de transformare a strazii Valea Racoșei din cartierul Poiana. Aceasta investiție face parte din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”,

Ce reacții au avut familiile tinerilor morți in accidentul de la 2 Mai dupa schimbarea judecatoarei. Ancuța Popoviciu a fost inlocuita

11:21, 23.05.2024 - Judecatoarea Ancuța Popoviciu a fost inlocuita Judecatoarea Ancuța Popoviciu , cunoscuta pentru gafele sale in sala de judecata, a generat multa nemulțumire și dezamagire printre parinții victimelor ucise de Vlad Pascu. Acestea s-au amplificat pe masura ce procesul avansa, iar parinții au pierdut orice…

Catalogul Arta si istorie. Portrete din colectia de pictura a Muzeului National de Istorie a Romaniei"

09:36, 12.05.2024 - Catalogul "Arta si istorie. Portrete din colectia de pictura a Muzeului National de Istorie a Romaniei este tiparit in 2016, are 128 de pagini si contine peste 40 de picturi din patrimoniul MNIR, reprezentand personalitati ale istoriei Romaniei, din Evul Mediu pana in perioada contemporana. Isi gasesc…

Urmatorul model de iPhone: Cum va arata și prin ce va uimi

19:20, 05.05.2024 - Dupa peste un deceniu de explorare a acestei idei, Apple intra pe piața telefoanelor pliabile. Pasul ar putea fi facut in anul 2026, spun specialiștii. De altfel, mai multe speculații recente arata ca un IPad ar fi in dezvoltare. Echipa de design Apple și-ar fi propus obiective ambițioase pentru intrarea…

Doua proiecte care vor face din Turda o adevarata destinație turistica: extinderea Salinei vizitabile și AquaPark-ul

17:05, 03.05.2024 - Administrația locala condusa de primarul Cristian Matei a depus documentațiile de finanțare pentru doua proiecte majore, care vor transforma Turda intr-o adevarata destinație turistica. Un proiect face referire la amenajarea Minei Iosif, care va extinde astfel zona vizitabila a Salinei și modernizarea…

Aeroportul Brașov-Ghimbav ar putea fi conectat de capitala Frantei prin intermediul Aeroportului Paris-Orly

07:11, 19.04.2024 - De anul viitor, Aeroportul Brașov-Ghimbav ar putea fi conectat de capitala Frantei prin intermediul Aeroportului Paris-Orly. Din 2025, Aeroportul Brașov-Ghimbav ar putea avea un nou zbor care sa conecteze orasul de la poalele Tampei de Paris , prin unul din cele doua aeroporturi care deservesc capitala…

Periuța electrica: instrumentul care duce igiena orala la urmatorul nivel

18:15, 12.04.2024 - Lumea periuțelor electrice poate suna complicata. Dar daca ești in cautarea modului cel mai bun și cel mai simplu de a-ți  ingriji dinții, merita sa cercetezi puțin piața. De ce? Pentru ca, spre deosebire de o perie manuala, o perie electrica face treaba pentru tine. Care sunt beneficiile unei periuțe…

Profesorul Mihai Lacatușu, despre „bolile” educației. „E dureros sa vezi cum parinți, care abia au trecut un BAC, ajung sa dea indicații cadrelor didactice“

13:31, 04.03.2024 - ■ fostul inspector școlar general a realizat o „radiografie“ a „suferințelor” din domeniu ■ cu o vasta experiența didactica in domeniu, capatata in țara și strainatate, profesorul Mihai Lacatușu vorbește despre subfinanțarea cronica a educației, formarea profesionala deficitara a cadrelor didactice,…


Ce parere ai despre aceasta stire?