Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grupul spaniol BBVA a decis să nu mai vândă Garanti Bank România

Publicat:

Grupul spaniol BBVA a decis sa nu mai vanda , iar in aceste conditii tranzactia cu OTP Bank, care a depus o oferta financiara, a cazut, conform unor surse de pe piata bancara citate de , potrivit Mediafax.

BBVA, care este actionarul prin­cipal al , au scos anul trecut la vanzare Garanti Bank Ro­ma­nia, o banca cu o cota de piata de 2,19% si active de 10,8 mld. lei care se afla pe pozitia 10 in Romania.

VIDEO - a ieșit din spital și face primele declarații: Asta este școala vieții

Garanti a atras interesul Bancii

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raiffeisen Bank face angajari in Rusia, chiar daca oficial sustine ca vrea sa plece de pe aceasta piata

10:30, 17.04.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) a postat recent anunturi de angajare in Rusia, ceea ce indica planuri ambitioase de crestere in aceasta tara, in contradictie cu angajamentul sau oficial de a parasi piata rusa, potrivit unui articol publicat marti in Financial Times.

Americanii intra puternic pe piața electrocasnicelor din Romania: o mare tranzacție a fost finalizata

23:10, 06.04.2024 - Americanii intra puternic pe piața electrocasnicelor din Romania: o mare tranzacție a fost finalizataTranzactia dintre grupul turc Arcelik si grupul american Whirlpool a fost finalizata. In tranzacție au intrat și fabricile Arctic din Dambovita, anunța Ziarul Financiar, relateaza MEDIAFAX.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Romgaz și Hidroelectrica vaneaza preluarea unor afaceri ale E.ON Romania

09:10, 24.03.2024 - E.ON ar analiza unei ieșiri din Romania din zona de furnizare de energie și gaze naturale. La panda stau companiile de stat Romgaz și Hidroelectrica. Informațiile privind posibila ieșire a unor mari actori din sectorul energetic revin in atenția publicului, iar de aceasta data, compania germana E.ON…

De ce are Clujul cea mai scumpa piața imobiliara din Romania. „Anunțuri puse la mișto de catre oameni care nu vor sa vanda”

13:30, 18.03.2024 - Clujul are cea mai scumpa piața imobiliara din țara, conform studiilor care iau in considerare prețul cerut. Unul dintre motive este faptul ca mulți proprietari posteaza anunțuri cu prețuri nerezonabil de mari, cum ar fi o casa in Fanațele Clujului la 560.000 de euro.

Vanzarile de telefoane iPhone in China s-au prabusit cu 24% la inceputul anului

09:25, 06.03.2024 - Vanzarile de telefoane iPhone in China au scazut cu 24% in ritm anual in primele sase saptamani din 2024, potrivit firmei de cercetare de piata Counterpoint, in conditiile in care grupul american s-a confruntat cu o competitie intensa din partea rivalilor chinezi precum Huawei, transmite Reuters, informeaza…

Curtea Suprema a SUA a decis soarta lui Donald Trump

21:10, 04.03.2024 - Curtea Suprema a SUA a rasturnat, luni, decizia din Colorado prin care Donald Trump a fost scos de pe buletinul de vot de la alegerile preliminare republicane. Judecatorii SCOTUS au luat decizia cu unanimitate de voturi, ea fiind susținuta și de judecatorii pro-republicani, dar și de cei pro-democrați,…

Donald Trump poate candida la președinție! Curtea Suprema din SUA a decis. In decembrie 2023, magnatul fusese eliminat de la buletinul de vot

18:10, 04.03.2024 - Vești excepționale pentru Donald Trump! Curtea Suprema din SUA a decis. Magnatul a primit unda verde pentru a candida la președinție. Clauza de insurecție nu il descalifica. Așadar, fostul președinte poate fi inscris pe buletinul de vot in toate cele 50 de state pentru alegerile prezidențiale din acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?