Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Group of 18 migrants detained on field near border with Hungary

Publicat:

A group formed of 18 migrants coming from Asia and Africa has been detained in a field near the border with Hungary in as the migrants were attempting to illegally cross the border into the neighboring state with the aid of a Serbian guide.
The border policemen in Varsand undertook actions to combat illegal migration together with their colleagues in , and approximately 500 meters from the border with Hungary they observed several persons that were walking in a field.

"Because those mentioned did not justify their presence in the border area, they were…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Long queues of lorries at main border crossing points with Hungary, waiting times of several hours

13:10, 21.05.2024 - Queues of lorries up to 11 kilometres long have formed on Tuesday before the main border crossing points with Hungary in Arad county, after vehicles over 7.5 tonnes were prevented from entering the neighbouring country for two days, a restriction that was lifted on Monday evening at 11:00.

Recuperatorii Comisiei Europene, neputincioși in fața țepelor trase de ONG-uri

17:20, 14.05.2024 - Banii Uniunii Europene, la care cotizeaza și Romania, sunt tocați pe proiecte din Africa și din Asia, care, de regula, nu se implementeaza. Cand vine vorba sa-și puna in priza recuperatorii, Comisia Europeana este pusa in situația de a nu primi inapoi niciun euro, dat fiind ca sistemele de justiție…

Trageri de lupta și salturi cu parașuta: Peste 400 de militari moldoveni se vor antrena la exercițiul multinațional ,,Swift Response-2024”

15:51, 05.05.2024 - Armata Naționala va participa, in perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii in Europa și Africa care se va desfașura pe teritoriul Republicii Moldova.

Malaria, un pericol și pentru romani

19:20, 26.04.2024 - Malaria, un pericol și pentru romani. In luna ianuarie a acestui an au fost raportate noua cazuri de malarie cu istoric de calatorie in țari endemice de malarie din Africa. Cinci cazuri au istoric de calatorie in Tanzania-Zanzibar, din care doua au decedat, potrivit...

Valul ucigaș de caldura care a lovit Africa in aprilie este cauzat de schimbarile climatice provocate de om

11:05, 18.04.2024 - Valul ucigas de caldura care a lovit regiunea Sahel din Africa la inceputul lunii aprilie este legat de schimbarile climatice "de origine antropica", spun oamenii de stiinta din reteaua World Weather Attribution (WWA) intr-un studiu publicat joi.

Peste 90 de morți in urma scufundarii unei nave in largul coastei de nord a Mozambicului

09:51, 08.04.2024 - Peste 90 de morți dupa ce un feribot improvizat supraaglomerat s-a scufundat in largul coastei de nord a Mozambicului.Barca de pescuit, care transporta aproximativ 130 de persoane, a avut probleme in timp ce incerca sa ajunga pe o insula din apropierea provinciei Nampula, au declarat oficialii. „Pentru…

BMW anunța o investiție majora in Romania, la Cluj-Napoca: e vorba de mii de angajați

07:20, 05.03.2024 - BMW anunța prima sa investiție majora in Romania. Se asociaza cu japonezii de la NTT Data pentru a deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT, despre care spune ca va angaja mii de oameni, in urmatorii trei ani.Potrivit comunicatului oficial al celor doua companii, asocierea lor pentru investiția…


Ce parere ai despre aceasta stire?