Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greseli la vanzarea proprietatii: Pretul, imaginea si lipsa unui profesionist

Publicat:

Principalele greseli pe care le fac romanii atunci cand au in plan vanzarea unei locuinte tin de pozitionarea gresita a pretului, implicarea mai multor agentii imobiliare si prezentarea neprofesionista a proprietatii.

Primul pas in procesul de vanzare a unui imobil este, de fiecare data, fixarea pretului corect, spun oficialii RE/MAX, lider mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, intr-o analiza a pietei imobiliare.

Prima greseala, pretul

Astfel, prin necunoasterea pietei si a posibilelor consecinte, cea mai frecventa greseala…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport pe justitie in 2023!: Instabilitatea si lipsa de coerenta legislativa, dar si subfinantarea sistemului judiciar, principalele vulnerabilitati ale instantelor si parchetelor (DOCUMENT)

13:55, 10.06.2024 - Aspectele vizand instabilitatea si lipsa de predictibilitate legislativa nu sunt pentru prima data semnalate in raportul privind starea justitiei in Romania, referiri concrete in acest sens fiind facute si in anii anteriori. Raportul privind starea justitiei in 2023 poate fi accesat in Sectiunea Document.Instabilitatea…

Cat costa sa deschizi un hotel de 3 stele in Romania

13:40, 26.05.2024 - Investiția intr-un hotel depinde de numeroși factori, inclusiv locația, prețul terenului, starea cladirii și structura de finanțare. Bugetele medii pentru deschiderea unui hotel sunt semnificative. Conform estimarilor WIN Advisors, costurile pentru un hotel de 3 stele pot ajunge la nivelul prețului…

Un șef BNR da o veste proasta celor care așteapta sa se ieftineasca locuințele: Realitatea e alta

09:25, 17.05.2024 - Cristian Popa, membru al Consiliului de Administrație al Bancii Naționale a Romaniei (BNR), a comentat evoluția pieței imobiliare din Romania, subliniind ca, in ciuda predicțiilor pesimiste repetate, prețurile locuințelor continua sa creasca intr-un mod sustenabil. „In pofida numeroaselor „analize”…

Ce metoda de achiziție a unei locuințe prefera cumparatorii

10:55, 28.04.2024 - Programul “Noua Casa” nu mai atrage atenția romanilor in aceeași masura ca in trecut. Pana in prezent, doar 2% din bugetul total alocat pentru acest program a fost utilizat, marcand o scadere semnificativa fața de anii precedenți. Cu toate acestea, interesul pentru achiziția de locuințe nu a disparut,…

„Atenție la compromisul prețului”. Radiografia pieței rezidențiale din Romania și sfaturi pentru cei care cauta o locuința

12:40, 26.04.2024 - Imobiliare.ro a facut o radiografie completa a pieței rezidențiale in cel mai nou raport de piața și vine cu detalii in premiera despre realitațile la care ar trebui sa-și ajusteze cumparatorii așteptarile pentru a lua cele mai bune decizii.Interesul cumparatorilor se menține la un nivel bun la inceputul…

Mai multi deputati PNL au depus un proiect pentru reglementarea anumitor categorii de societati active in domeniul imobiliar, care se circumscriu notiunii de REIT cunoscut la nivel global

15:55, 10.04.2024 - „Pe fondul transformarii pietei imobiliare, aflata intr-o dinamica sustinuta de cererea tot mai mare de investitii atat la nivel local, regional cat si national, se impune ajustarea cadrului legal existent si completarea lui cu notiuni care sa permita adaptarea tuturor instrumentelor de dezvoltare ale…

Romania și Bulgaria sunt campioane in UE la cresterea pretului la carne in ultimul an

13:55, 05.04.2024 - Pretul la carne in Uniunea Europeana era cu 3,3% mai mare in luna februarie 2024 decat in luna februarie 2023, insa in randul tarilor membre cele mai mari cresteri de preturi au fost inregistrate in Bulgaria (8,2%) si Romania (7,7%), conform datelor publicate vineri de Eurostat.

Seceta lovește Europa de Sud: temperaturile record și lipsa precipitațiilor pun agricultura in pericol

12:15, 19.03.2024 - Recordurile de temperatura din ultimele luni au dus deja la instalarea secetei in intregul bazin mediteraneean. De la Spania și pana in Romania, Grecia și Turcia, lipsa precipitațiilor afecteaza agricultura și resursele de apa, forțand autoritațile sa impuna restricții severe in utilizarea apei. Climatologul…


Ce parere ai despre aceasta stire?