Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșeala pe care o fac aproape toți utilizatorii Android! Telefonul tău poate fi spart în câteva secunde

Publicat:

    Studiile arata cat este de simplu sa accesezi smartphone-ul unui coleg de birou fara sa ai cunostinte de hacking. „Oamenii sunt predictibili”, spun cercetatorii de la de Stiinta si Tehnologie, care au realizat un studiu referitor la pattern-urile pe care le fac cei care au telefon cu Android. Cercetarea lor ne poate ajuta sa cream tipare pentru deblocare mai complicate si implicit mai greu de spart. Oamenii de stiinta norvegieni au analizat nu mai putin de 4000 de secvente pentru deblocarea telefonului. Concluziile studiului: 44% dintre oameni isi incep pattern-ul…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apple si Google colaboreaza pentru a avertiza utilizatorii ca exista un dispozitiv wireless de urmarire a locatiei in apropiere

07:55, 14.05.2024 - Miscarea este cel mai recent semn ca cele doua platforme majore lucreaza pentru a remedia dezavantajele dispozitivelor de urmarire wireless – cum ar fi AirTag al Apple – care pot fi utile pentru gasirea obiectelor pierdute sau furate prin afisarea locatiei lor pe o harta digitala, dar pot fi si folosite…

Oamenii de știința au creat din greșeala ceva fabulos: descoperirea va avea un impact major asupra bateriilor mașinilor electrice și ale laptopurilor

05:05, 09.05.2024 - Bateriile pentru vehicule electrice ar putea dura mult mai mult datorita unui nou condensator cu o densitate energetica de 19 ori mai mare, creat din greșeala de oamenii de știința, scrie livescience.com.

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Cum ar putea fi inversata imbatranirea. Concluziile controversate ale unui studiu recent

13:41, 15.04.2024 -  Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetatorii de la Centrul medical al universitatii din Amsterdam (Amsterdam UMC), impreuna cu colegii lor de la Maastricht UMC, au analizat tesuturi de soareci si umane, inainte si dupa exercitii fizice.Rezultatele au fost publicate vineri, in revista Nature Aging.„Ideea…

Iluzia optica pentru oamenii geniali. Toți vad copacul, dar cate animale ascunse observi in 20 de secunde?

20:41, 11.04.2024 - Iluzia optica care s-a viralizat in mediul online! Doar oamenii geniali o pot rezolva. In imaginea de mai sus este prezentat un copac, dar in el sunt ascuns cateva animale. Le puteți descoperi in doar in 20 de secunde? Iluzia optica pentru oamenii geniali Studiile au aratat ca practicarea zilnica a…

Analiza DW: De ce romanii nu-i vor pe Ciuca, Ciolacu și Drula?

22:45, 03.04.2024 - Romanii vor un președinte tip elefant, pisica sau leu. Se așteapta sa vada la Cotroceni pe cineva de calibru diferit de Ciolacu sau Ciuca, cineva care se pricepe la politica externa. „Ce președinte vor romanii? Percepția votanților și non-votanților asupra potențialilor candidați la prezidențiale”,…

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…


Ce parere ai despre aceasta stire?