Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greşeala gravă pe care o fac mulţi în bucătărie: evită porcul, dar consumă carnea de pui cu tot cu piele. De ce este totul greşit pentru siluetă

Publicat:

“Din punct de vedere caloric, carnea de porc este mai bogata decat cea de pui. Este o diferenta mare intre cele doua feluri de carne. Ambele sunt proteine bune, dar carnea de porc este mai grasa, pica mai greu la stomac. Depinde si calitatea carnii de porc, pentru ca de multe ori e mai buna carnea de porc decat cea de pui”, spune dr. , medic nutritionist.   Fermierii folosesc, si nu de putin timp, tot felul de concentrate care fac animalul mai frumos si mai gras, insa, carnea provenita de la astfel de animale este daunatoare organismului.    Daca inainte carnea de…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

De unde cumpar pui de tara: iata unde gasesti produse de tara de incredere!

18:50, 25.04.2024 - Carnea de pui de tara este apreciata pentru textura sa ferma si aroma intensa, fiind o optiune sanatoasa si nutritiva. Vrei sa afli de unde poti cumpara carne de pui de tara proaspata si ce preparate delicioase poti gati dintr-o pasare intreaga? Continua sa citesti! Unde sa cumperi carne de pui de tara?…

Statul roman ofera suma de 2.000 de lei celor care cresc aceste animale. Carnea sa este mai buna decat a somonului, susțin specialiștii

10:25, 23.04.2024 - Statul ofera o subvenție de 2.000 de lei pentru romanii care cresc aceste animale. Carnea lor e la fel de sanatoasa ca a somonului, dar puțini romani o consuma.Mai exact, crescatorii de porci Mangalita si Bazna pot primi in fiecare an 2.000 de lei pentru fiecare animal din gospodarie. Subvenția a crescut…

Pițurca nu-l ințelege pe Radoi: „O greșeala! Asta depinde numai și numai de tine”

11:56, 11.04.2024 - Victor Pițurca (67 de ani), fost selecționer al Romaniei, nu este de acord cu motivul pentru care Mirel Radoi (43) a ales sa plece de la Al Jazira. Victor Pițurca l-a avut sub comanda lui pe Mirel Radoi in repetate randuri, la Steaua, la FCSB, la echipa naționala. Pițurca a urmarit indeaproape cariera…

La cate grade se face carnea de pui la cuptorul electric. Sigur ai greșit și tu, de asta iese uscata și fara gust

17:05, 18.03.2024 - Puiul nu trebuie sa iasa uscat. Exista o mulțime de secrete pe care sa le pui in aplicare atunci cand vrei sa gatești pui, fie ca folosești doar pieptul, pulpele sau vrei sa faci un pui intreg. De cele mai multe ori, pieptul este cel care iese uscat, pentru ca nu are prea multa grasime, […] The post…

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Se așteapta scumpiri la carnea de miel. La cat va ajunge kilogramul de Paște?

08:26, 19.02.2024 - Scumpiri peste scumpiri, de asta au parte romanii in ultima perioada. Daca Craciunul ne-a „ars” la buzunare, Paștele va fi la fel. Fermierii spun ca va crește prețul carnii de miel chiar in preajma Paștelui, așa ca trebuie sa pregatim un buget consistent pentru masa de sarbatoare. Potrivit fermierilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?