Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grefierii din Timișoara, a doua zi de protest față de anunțata tăiere a pensiilor de serviciu FOTO

Publicat:

Grefierii de la toate instanțele din Timișoara – judecatorie, tribunal, curte de apel – au intrerupt, in marea lor majoritate, și astazi lucrul, pentru a doua zi consecutiv. La protest au participat și grefierii de la DIICOT și DNA. Grefierii au ieșit in fața cu foi A4 pe care scria „protest” sau „25 […] din Timișoara, a doua zi de protest fața de anunțata taiere a pensiilor de serviciu FOTO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protest la Baia Mare, de Ziua Europei, fața de noua lege a pensiilor

09:05, 09.05.2024 - Confederația Sindicala Naționala Cartel ALFA va organiza joi, de Ziua Europei, un miting in Baia Mare pentru a denunța lipsa de respect a guvernului fața de dialogul social și fața de categorii intregi de cetațeni, considerand ca noua lege a pensiilor este discriminatorie, potrivit mediafax.

Ciolacu, despre plata pensiilor inainte de Paște: Un gest firesc de respect pentru seniori

13:50, 25.04.2024 - Guvernul va adopta joi proiectul care va pemite plata pensiilor inainte de sarbatori. „Un gest firesc de respect pentru seniorii Romaniei”, a spus premierul Marcel Ciolacu la inceputul ședinței de Guvern, desfașurata la Timișoara.

Marcel Ciolacu, despre plata pensiilor inainte de Paște: "Un gest firesc de respect pentru seniori"

13:25, 25.04.2024 - Guvernul va adopta astazi proiectul care va pemite plata pensiilor inainte de sarbatorile de Paste. "Un gest firesc de respect pentru seniorii Romaniei", a spus premierul Marcel Ciolacu la inceputul ședinței de Guvern, desfașurata la Timișoara.

Plata in avans a pensiilor pentru luna mai, pe ordinea ședinței de Guvern de joi de la Timișoara

21:06, 24.04.2024 - Proiectul privind plata in avans a pensiilor pentru luna mai se afla pe ordinea de zi a ședinței de Guvern care va avea loc joi la Timișoara. „Proiect de Hotarare a Guvernului privind plata in avans a pensiilor și a altor drepturi prevazute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, din bugetul asigurarilor…

Guvernul a aprobat metodologia de acordare a pensiilor de serviciu membrilor Corpului diplomatic si consular

18:15, 23.04.2024 - Guvernul a aprobat in sedinta de marti metodologia privind acordarea pensiilor de serviciu membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei, ca urmare a modificarii, in 2023, a legislatiei specifice.

Pensiile vor crește pentru aproape trei milioane de pensionari: O noua lege anunțata de Ministrul Muncii

14:35, 23.04.2024 - Ministrul Muncii din Romania a venit cu vestea așteptata de mulți pensionari: o noua lege a pensiilor va intra in vigoare la 1 septembrie 2024. Aceasta are ca obiectiv principal corectarea inechitaților din sistem și creșterea pensiilor pentru cei cu veni

VIDEO. Protest al angajaților Poștei Romane din Timișoara

09:00, 20.03.2024 - Angajații Poștei Romane au intrat in greva de avertisment, miercuri. La nivel național a fost lansata campania „Poștașii nu vor sa mai fie saracii Romaniei! Stop abuzurilor din Poșta Romana!”, o campanie prin care BNS vrea sa ii determine pe cei care conduc Poșta Romana sa majoreze veniturile poștașilor.

Cum se vor recalcula pensiile de serviciu ale magistraților (document)

14:45, 12.03.2024 - Ministerul Justiției a pus in dezbatere un proiect cu procedura de recalculare a pensiilor de serviciu incasate de judecatori, procurori, judecatori și magistrați-asistent la CCR, magistrați-asistenți de la ICCJ și personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor. Propunerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?