Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Green Group renunţă la câteva sute de angajaţi din Buzău

Publicat:

Sute de angajati din cadrul a doua firme ce apartin grupului specializat in reciclarea deseurilor isi vor pierde locurile de munca in aceasta luna. Problemele intampinate de la debutul pandemiei de coronavirus si pana in prezent au determinat cele doua firme din judet sa renunte la o parte dintre angajati.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amazon renunța la plata cu palma: era nevoie de 1.000 de angajați care sa urmareasca automatizarea

08:45, 03.04.2024 - Tehnologiile care inlocuiesc mișcarile repetitive pot fi benefice doar daca pe langa mega investițiile facute in automatizare nu este nevoie și de alți zeci sau sute de angajați care sa supravegheze.

Cu ce s-au intoxicat cei 13 angajați ai unei firme din Campia Turzii. Polițiștii clujeni vin cu noi detalii

15:20, 25.03.2024 - Autoritațile au anunțat, in cursul zilei de luni, activarea Planului Roșu de intervenție la o firma din Campia Turzii, dupa ce 13 angajați s-au intoxicat cu o substanța. Polițiștii clujeni au oferit noi detalii despre acest caz.

Trei firme vor sa reabiliteze „șoseaua litoralului” DN2C Buzau – Slobozia

20:35, 21.03.2024 - Articolul Trei firme vor sa reabiliteze „șoseaua litoralului” DN2C Buzau – Slobozia se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Șoferii vor scapa de gropile și denivelarile de pe șosea atunci cand vor merge spre Litoral. Drumul Național 2C, intre comuna Costești și municipiul Slobozia, va fi modernizat…

ITM Cluj, fața in fața cu angajați, sindicate și firme din județ. Ce se va discuta la intalnirile de anul acesta

13:55, 15.03.2024 - Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Cluj a anunțat intalniri cu angajatori, angajați din diferite domenii de activitate precum și cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale și patronale din județ pana la finalul acest

Directorul și patru angajați ai fostului centru de plasament din Beceni au furat lemnele instituției

10:56, 14.03.2024 - Articolul Directorul și patru angajați ai fostului centru de plasament din Beceni au furat lemnele instituției se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Directorul unui fost centru rezidential pentru recuperarea si reabilitarea copilului, alaturi de mai multi angajati sunt cercetati pentru abuz in…

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

Comoara din deșeuri sau despre reciclare la Buzau

15:36, 21.02.2024 - Operatorul de reciclare Green Group (Buzau) a realizat un succes remarcabil in economia circulara, reușind sa recupereze 34 kg de aur, 350 kg de argint și 15 kg de paladiu din peste un milion de telefoane mobile reciclate. Reusita subliniaza importanța reciclarii responsabile și potențialul enorm de…

Gigantul auto Continental va renunța la peste 7.000 de angajați

16:25, 14.02.2024 - Grupul german Continental AG, cu o prezența puternica și in Romania, iși va reduce efectivele pe plan mondial cu 7.150 de persoane, ceea ce inseamna aproape 4% din total, scrie Bloomberg. Continental AG este unul dintre cei mai mari producatori de componente auto.


Ce parere ai despre aceasta stire?