Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GRAV ACCIDENT RUTIER în Buzău! Două persoane decedate şi alte două grav rănite

Publicat:

"Din cercetarile la fata locului efectuate de politistii rutieri se pare ca un autoturism inmatriculat in Bucuresti nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a patruns a pe sensul opus intrand in coliziune cu un autoturism inmatriculat la Buzau", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisar sef , potrivit Agerpres.

Potrivit oficialului IPJ, cele patru victime, doua persoane decedate si alte doua ranite, se aflau in autoturismul care a patruns pe sensul opus. "A fost nevoie de interventia echipei de descarcerare, iar cele doua persoane ranite au fost transportate…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Accident in lant pe DN 1, la Barcanesti. Trafic blocat si deviat pe sensul spre Bucuresti - FOTO

17:41, 20.05.2024 - In evenimentul rutier au fost implicate 6 autoturisme si un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova, .Din primele verificari, a reiesit faptul ca doua persoane ar fi suferit vatamari corporale, necesitand transportarea la…

Accident intre un autoturism si un autocamion pe DN 1 Brasov-Sibiu: patru persoane au fost ranite

17:10, 12.05.2024 - Un accident a avut loc duminica, intre un autoturism si un autocamion pe DN 1 Brasov-Sibiu, in zona localitatii Vestem, din judetul Sibiu, in urma caruia 4 persoane au fost ranite. Circulatia rutiera in zona se desfasoara pe un singur sens, informeaza News.ro.

Accident grav in Suceava. O masina a derapat si a lovit un stalp de beton, pe care l-a rupt. Cinci persoane au fost ranite

17:06, 07.05.2024 - Cinci persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite intr-un accident produs, marti, 7 mai 2024, in judetul Suceava. Soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de mers, iar masina a derapat, s-a rasturnat si a rupt un stalp din beton.

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

BUCȘANI: Patru persoane ranite intr-un accident

20:30, 05.04.2024 - ISU Dambovița a intervenit in jurul orei 19:00 in cazul unui eveniment rutier in care un autoturism a ieșit in afara parții carosabile in comuna Bucsani. Detașamentul de Pompieri Targoviște a intervenit cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și o autospeciala de descarcerare, Detașamentul…

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț

10:05, 25.03.2024 - Dupa aproximativ 30 de minute, a avut loc un al treilea accident, in care au fost implicate trei mașini și doi oameni au fost raniți. The post TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?