Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google aduce un omagiu pictorului Diego Rivera

Publicat:


Logo Google Diego Rivera Motorul de cautare Google si-a modificat, astazi, logoul de pe pagina lui principala, pentru a marca implinirea a 125 de ani de la nasterea pictorului mexican Diego Rivera, renumit pentru frescele sale murale spectaculoase.
De altfel, logoul afisat astazi pe pagina principala a motorului de cautare Google reprezinta o pictura murala, realizata in culori puternice, iar literele care compun cuvantul "Google" sunt mascate in fundal, scrie Mediafax.
Diego Rivera, nascut pe 8 decembrie 1886, la Guanajuato, si decedat pe 24 noiembrie 1957, la , un…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

F1: Sebastian Vettel ii aduce un omagiu lui Ayrton Senna cu ocazia MP al regiunii Emilia Romagna

17:06, 16.05.2024 - Fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a organizat mai multe activitati pentru a-i aduce un omagiu regretatului Ayrton Senna, legenda a acestei discipline, cu ocazia Marelui Premiu al regiunii Emilia Romagna, ce are loc in weekend, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Lingourile de aur, la mare cautare

13:11, 09.05.2024 - Aurul e o investiție sigura. Acest lucru face lingourile confecționate din metalul prețios sa fie la mare cautare in mai toate colțurile planetei, insa fenomenul a luat amploare intr-una dintre cele mai tehnologizate țari de pe glob. Aurul e o investiție sigura Lingourile mici de aur sunt la mare cautare,…

Maratonul de la Londra ii aduce un omagiu campionului Kelvin Kiptum

18:10, 18.04.2024 - Directorul Maratonului Londrei, Hugh Brasher, a anunțat ca inainte de cursa de duminica se va aplauda timp de 30 de secunde in memoria caștigatorului de anul trecut, Kelvin Kiptum. De asemenea, el i-a indemnat pe cei care protesteaza impotriva razboiului sa nu perturbe evenimentul, potrivit mediafax.

150 de ani de impresionism. Omagiu adus pictorului Ion Andreescu

18:46, 16.04.2024 - Implinirea a 150 de ani de impresionism a fost marcata la Buzau de evenimente care l-au avut in prim plan pe pictorul Ion Andreescu, unul dintre artiștii care au deschis drumul acestui curent in Romania.

Festivalul Madrigal aduce muzica și cultura in inima Maramureșului

10:26, 15.04.2024 - In perioada 15 – 28 aprilie 2024, Corul Național de Camera „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi vor anima județul Maramureș cu o serie de evenimente culturale de excepție in cadrul Festivalului Madrigal. Principala atracție a festivalului este Spectacolul Extraordinar „Saptamana…

Codul rutier aduce modificari pentru motocicliști

09:05, 14.04.2024 - Modificari pentru motocicliști in Codul rutier. Aceștia nu mai sunt obligați sa aiba trusa medicala, triunghiuri reflectorizante și extinctor. Aceste modificari sunt valabile din 13 aprilie și se aplica și celor care circula pe scutere sau mopede. Pana in prezent, in Codul rutier nu se facea distincție…

Cornel Dinicu scapa de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor

16:40, 29.03.2024 - Cornel Dinicu a primit o decizie de ultima ora din partea oamenilor legii. Afaceristul a scapat de arestul la domiciliu. Dupa ieșirea din arest, patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor.

Putin le aduce un omagiu femeilor-soldat care lupta in Ucraina

20:40, 08.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a adus vineri un omagiu, cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, femeilor-soldat care lupta in Ucraina si celor care sustin atacul Moscovei impotriva statului vecin, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?