Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gluma lui Mircea Sandu cu Ciprian Marica în prim plan: „Stă bine cu afacerile, dar și cu prosopul. Ha, ha, ha!" + „Fac acum un pariu”

Publicat:

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit despre viitoarele alegeri pentru șefia fotbalului romanesc, care vor avea loc in 2026. Citește AICI prima parte din interviul cu doua parte a interviului cu Mircea Sandu poate fi citita AICI Dupa ce nu a avut rival la alegerile din primavara, caștigand cu unanimitate de voturi, Mircea Sandu e sigur ca la urmatoarele alegeri șeful FRF va avea un rival: pe . ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gluma care i-a adus unui prezentator de radio o plangere din partea premierului belgian, dupa asasinarea lui Robert Fico: Angajatul, suspendat

07:05, 17.05.2024 - Premierul belgian Alexander De Croo a depus o plangere impotriva unui prezentator de radio care ar fi cerut ascultatorilor sa-l impuște, dupa ce miercuri prim-ministrul slovac Robert Fico a fost ranit grav cu un pistol cu bile dupa o ședința de guvern, relateaza Politico, citat de hotnews.ro .

A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete. Ce a influențat vanzarile. Date INS

21:05, 19.04.2024 - A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete. Ce a influențat vanzarile. Date INS A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete, in primele doua luni ale anului 2024. In schimb, au scazut activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor.  Afacerile…

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Marica solicita schimbarea regulamentului: „Ca sa nu mai existe decizii tampite. E o prostie!”

14:50, 02.04.2024 - Ciprian Marica, acționarul celor de la Farul, considera ca sancțiunea primita de Dinamo și UTA - 4 meciuri fara spectatori - e mult prea dura # Fostul atacant al echipei naționale e de parere ca pedepsele nu ar trebui dictate colectiv, ci numai cei vinovați ar trebui sa suporte consecințele Dupa incidentele…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Lovitura de baros pentru Pesobar: Larisa Popa a demisionat: O sa curga intrebarile

19:50, 16.03.2024 - Celebra Larisa Popa, Larisa lui Pescobar ,cum era alintata de fanii de pe Tik Tok, nu mai lucreaza la Taverna Racilor. Tanara a carei imagine provocatoare a ajuns sa fie sinonima cu afacerile lui Pescobar a incheiat colaborarea cu celebrul afacerist. Rand pe rand, Laris s-a ocupat de Taverna din Herastrau,…

Ambasadoarea SUA in Romania, ironizata dupa ce a ales sa mearga cu trenul de la București la Suceava. „Ați pierdut un pariu?"

17:45, 14.03.2024 - Ambasadoarea Statelor Unite in Romania a plecat marți, 12 martie, la Suceava și a ales sa calatoreasca cu trenul din București. Mulți romani s-au distrat copios pe seama alegerii Excelenței Sale Kathleen Kavalec și au postat comentarii ironice sau glume.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?