Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Glad Varga: „Programul Rabla Local ajunge în 19 UAT-uri din judeţ” (P)

Publicat:

Deputatul liberal aradean , membru al Comisiei pentru mediu si echilibru ecologic, sustine ca proprietarii de masini din 19 unitati administrativ teritoriale din judet... The post : „ ajunge in 19 UAT-uri din judet” (P) appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA

20:51, 27.03.2024 - Decizia drastica a Comisiei de Disciplina prin care a suspendat dreptul echipei de a juca cu spectatori timp de patru meciuri și a amendat clubul... The post Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Glad Varga: „Investiții de peste 93 milioane de lei prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu atrase de comunitațile aradene” (P)

11:50, 15.02.2024 - Deputatul liberal Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, susține ca orașele și comunele din județ au atras investițiții de aproape 93,7... The post Glad Varga: „Investiții de peste 93 milioane de lei prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu atrase de comunitațile…

Glad Varga: „A fost publicat ghidul de finanțare pentru eficientizarea energetica a cladirilor rezidențiale din Regiunea Vest” (P)

16:26, 13.02.2024 - Deputatul liberal aradean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic și vicepreședinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism, susține ca a fost... The post Glad Varga: „A fost publicat ghidul de finanțare pentru eficientizarea energetica a cladirilor rezidențiale din Regiunea…

POLITIC. Varga: „55 de milioane pentru eficienta energetica”

15:05, 13.02.2024 - ARAD. Deputatul liberal aradean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic și vicepreședinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism, anunta ca a fost publicat ghidul de finanțare pentru eficientizarea energetica a cladirilor rezidențiale din Regiunea Vest.

Glad Varga, deputat PNL: „21 de milioane de euro pentru centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie (P)

15:26, 08.02.2024 - Deputatul liberal aradean Glad Varga susține ca pana la 18 februarie se pot depune propuneri de proiecte in cadrul apelului „Crearea unei rețele de centre... The post Glad Varga, deputat PNL: „21 de milioane de euro pentru centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie (P)…

Intreruperi de curent programate pentru urmatoarele zile in județ și pe mai multe strazi din municipiu

13:10, 06.02.2024 - Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumita anterior E-Distributie Banat) anunța noi intreruperi de curent electric, in perioada 6 – 9 februarie, in... The post Intreruperi de curent programate pentru urmatoarele zile in județ și pe mai multe strazi din municipiu appeared first on…


Ce parere ai despre aceasta stire?