Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giorgio Armani a oferit look-uri fluide la Săptămâna Modei de la Milano / FOTO

Publicat:

a oferit look-uri fluide la de la Milano

Designerul italian a prezentat duminica, la de la Milano, look-uri fluide, oferind multa luminozitate si stralucire pentru garderobele femeilor din vara viitoare, scrie Reuters, conform news.ro.

Veteranul modei, in varsta de 89 de ani, a deschis spectacolul, intitulat "Vibes", cu o jacheta din satin culoarea sampaniei si pantaloni gri satinat. Au urmat mai multe tinute cu aceeasi combinatie de culori - camasi croite, jachete si rochii fara bretele peste pantaloni.

Pantalonii din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Republica Moldova: A inceput procesul impotriva bascanei Gagauziei

18:15, 30.04.2024 - Un tribunal din Chisinau a deschis marti procesul in care guvernatoarea (bascana) pro-rusa a regiunii autonome Gagauzia din cadrul Republicii Moldova, Evghenia Gutul, este acuzata de complicitate in finantarea ilegala a fostul partid pro-rus Sor, relateaza Reuters si presa de peste Prut. Dar sedinta…

Stella McCartney atrage atentia asupra efectelor nocive ale modei asupra mediului, la Saptamana Modei de la Paris

21:00, 04.03.2024 - Stella McCartney si-a atras publicul intr-o sera uriasa dintr-un parc parizian pentru prezentarea colectiei sale de pret-a-porter toamna/iarna 2024, propunand, sub lumina puternica a soarelui, creatii realizate din materiale reciclate, noteaza Reuters.

VIDEO Activist rus pentru drepturile omului, membru al unui grup premiat cu Nobel, condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare pentru ca ar fi “discreditat forțele armate” / Oleg Orlov: “Au vrut fascism. L-au obținut”

08:50, 28.02.2024 - Veteranul activist rus pentru drepturile omului, Oleg Orlov, a fost condamnat marți la 2 ani și jumatate de inchisoare pentru “discreditarea forțelor armate” prin proteste impotriva razboiului din Ucraina și pentru ca l-a acuzat pe președintele Vladimir Putin ca a condus o coborare in fascism, noteaza…

Rusia il condamna pe un militant pentru drepturile omului și laureat al premiului Nobel

22:25, 27.02.2024 - Veteranul activist pentru drepturile omului, Oleg Orlov, a fost condamnat marți (27 februarie), de catre un tribunal din Moscova, la doi ani și jumatate de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de discreditarea forțelor armate rusești intr-un proces ce a fost condamnat de observatorii internaționali…

O accidentare a stopat visul egipteanului Gaber, 44 ani, de a participa la a patra sa Olimpiada

11:30, 27.02.2024 - Veteranul luptator egiptean Karam Gaber, 44 ani, medaliat cu aur la JO 2004 si argint la JO 2012 la stilul greco-roman, a anuntat ca o accidentare a pus capat visului sau de a participa la a patra sa Olimpiada, la Paris 2024, transmite Reuters, potrivit Agerpres. ''O accidentare ma opreste sa particip…

Bancile europene vor acorda sume record acționarilor ca urmare a majorarii dobanzilor

11:15, 27.02.2024 - Bancile europene ar urma sa acorde anul acesta actionarilor sume record, de 120 miliarde de euro (130 miliarde de dolari), in dividende si rascumparari de actiuni, distribuind mai mult din profitul ridicat inregistrat in urma majorarii dobanzilor, sustin analistii citați de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?