Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ginsengul siberian! Planta minune folosita de chinezi de sute de ani! Te vindeca de numeroase afectiunis

Publicat:

Ai auzit de ginsengul siberian? Din pacate, nu multi oameni stiu de aceasta planta. Aceasta planta cu proprietati energizante puternice a fost aproape uitata. Dar daca suferi de oboseala cronica, trebuie neaparat sa afli cateva lucruri despre aceasta planta perfect sigura pentru consum. De fapt, ea era candva utilizata pe scara larga de catre sportivii si cosmonautii rusi pentru a dobandi un plus de putere si rezistenta fizica, precum si echilibru.Ginsengul siberian a castigat popularitate in Occident in anii 1950, atunci cand un om de stiinta rus (I.I. Brekhman) a constatat eficienta acestei…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strugurii ursului, planta medicament care vindeca infecțiile urinare

00:46, 06.06.2024 - Strugurii-ursului reprezinta un remediu pentru combaterea și tratamentul infecțiilor tractului urinar și bolilor de rinichi inca din timpuri stravechi. Iata beneficiile pe care planta medicinala le are și care sunt cele mai bune produse care o conțin.

Un start-up francez a creat in laborator o planta "minune" care poate lua locul purificatoarelor de aer

16:10, 03.06.2024 - Un start-up francez inființat in urma cu doar cinci ani a creat cu ajutorul biotehnologiei o planta minune, care poate purifica aerul la o rata mai rapida decat o face un simplu purificator electric.

Un start-up francez a lansat pe piața planta minune care poate inlocui purificatoarele de aer

15:05, 03.06.2024 - Neoplants, un start-up francez fondat in urma cu numai cinci ani, a lansat pe piața Neo Px, o planta creata cu ajutorul bioingineriei, capabila sa purifice aerul la o rata nemaiintilnita, relateaza LeMatin.

Planta folosita la prepararea Sfantului Mir, aclimatizata la Banca de Resurse Vegetale Genetice Buzau

22:20, 29.05.2024 - Planta care da parfumul mirului a fost aclimatizata de cercetatorii romani. Uleiul extras din floarea Cistus Ladaniferus, „trandafirul de roca”, este ingredientul-cheie in compozitia celui mai vechi parfum pe nume Kyphi, numit de egipteni „Lacrimile zeului Osiris“.

Un urangutan, surprins in timp ce folosea o planta ca sa-și trateze o rana

01:10, 04.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a automedicat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana mare pe obraz, spun oamenii de stiinta. Este pentru prima data cind o creatura din salbaticie a fost surprinsa tratindu-si o rana cu ajutorul unei plante medicinale. Dupa ce cercetatorii…

Parintele Ionuț Butoiu, martor al unui miracol: de la paralizie la mers, prin puterea credinței și a rugaciunii. „Știam ca Dumnezeu ma va vindeca, știam ca Maica Domnului o sa faca o minune cu mine, dar nu mai aveam rabdare”

16:30, 03.05.2024 - In mijlocul Saptamanii Mari, o poveste de credința și speranța incalzește inimile credincioșilor. Parintele Ionuț Butoiu a trait un miracol uluitor, reluand mersul dupa ce fusese paralizat in urma unui accident tragic.

VIDEO Un urangutan ranit a fost vazut folosind o planta pentru a-și vindeca rana

23:25, 02.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a vindeca o rana mare de pe obraz, spun oamenii de știința, relateaza BBC. Este pentru prima data cand un animal din salbaticie este inregistrat tratand o rana cu o planta medicinala.

Cimbrul, medicament sau condiment minune pentru mancaruri alese

00:00, 17.04.2024 - SANATATE DIN FRUNZE…Cimbrul este o planta robusta, tufoasa, cu frunze verzi-cenusii, ce are un parfum si un gust intens. Este o planta aromatica folosita frecvent in bucataria romaneasca pentru a da savoare multor preparate, de la ciorbe si tocanite, pana la fripturi sau saramuri de peste. Cimbrul este…


Ce parere ai despre aceasta stire?