Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gigi Becali, dezvăluiri despre Cruduţa. Patronul Stelei ştia de ani buni că aceasta se vinde pe mii de euro

Publicat:

Dezvaluirile lui au venit in cotextul in care era iubita lui , iar fotbalistul incepuse sa nu mai dea randament la echipa de club.

"Am multi prieteni care au cumparat-o pe Crudu. Se dadea pe bani. Daniela face nenorociri. Costea are o problema, e pacat de el ca se gandeste numai la Crudu. Crudu i-a facut farmece lui Costea. Il admir pe daca poate s-o cuminteasca pe Daniela. Nu orice barbat poate sa cuminteasca o femeie", declara la inceputul anului 2013.

Mai mult a dezvaluit si "tarifele" pe care le…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Gigi Becali dupa accidentarea lui Florinel Coman: „Nu ma intereseaza naționala” » A remarcat un jucator dupa remiza cu Sepsi: „Asta vreau sa fie”

00:31, 25.04.2024 - Sepsi - FCSB 2-2. Gigi Becali (65 de ani), patronul roș-albaștrilor, a intrat in direct și a comentat rezultatul inregistrat de echipa sa. El a vorbit despre accidentarea lui Florinel Coman, cel care a fost inlocuit de Miculescu in minutul 19 și a laudat prestația atacantului transferat de la UTA Arad.…

Reacția unui candidat PSD cand a fost intrebat despre dosarul sau penal: 'Este in camera VAR, se analizeza daca a fost ofsaid sau fault' (video)

19:45, 12.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Suceava, Vasile Rimbu, a comparat vineri dosarul penal in care este trimis in judecata cu analiza VAR asupra unei faze neclare din fotbal. Aflat langa candidat, liderul PSD Marcel Ciolacu a spus ca nu sunt motive ca acesta sa nu poata candida.

Darius Olaru, replica dupa criticile lui Gigi Becali: „De ce nu a facut asta?”

07:35, 08.04.2024 - Criticat de patronul Gigi Becali dupa prestația din meciul contra celor de la CSU Craiova (2-0), Darius Olaru, mijlocașul de 26 de ani de la FCSB, a venit cu replica. Scos in minutul 87, din cauza unor probleme medicale, Darius Olaru a fost jucatorul criticat de Becali dupa meci, care a spus ca daca…

Ce a putut sa faca Gigi Becali in puscarie. Dezvaluirile care vor soca pe toata lumea. Va iesi un mare scandal

10:25, 01.03.2024 - S-a aflat ce a putut sa faca Gigi Becali atunci cand era in puscarie. Dezvaluiri incredibile care vor soca pe toata lumea. Un milionar s-a decis sa dea cartile pe fata si sa il dea de gol pe Gigi Becali. Amanunte uluitoare care au iesit la iveala.Vezi AICI ce a putut sa faca Gigi Becali cand…

Gigi Becali a dat lovitura! In joc e o suma uriasa. Dezvaluirile care vor uimi pe toata lumea

08:20, 21.02.2024 - Gigi Becali a dat lovitura! Latifundiarul din Pipera a reusit sa puna mana pe o suma absolut uriasa. Ies la iveala amanunte absolut uluitoare despre ultima afacere a lui Gigi Becali.Vezi AICI suma uriasa pe care a reusit sa o castige Gigi Becali...

Victorie importanta pentru Gigi Becali: ”O veste pe care o aștept de 10 ani”. Ce s-a intamplat cu dosarul Valiza

14:45, 20.02.2024 - Gigi Becali a obținut o victorie importanta! Latinfundiarul din Pipera a așteptat aceasta veste de mai bine de 10 ani. Ce s-a intamplat cu dosarul Valiza. Verdictul dat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).


Ce parere ai despre aceasta stire?