Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghidul celor mai selecte vinuri din Moldova. Publicaţia conţine 50 de nume, alese de la 25 de crame

Publicat:

In pragul a Vinului a fost lansat un ghid al celor mai selecte vinuri din Moldova. Publicatia contine 50 de nume, alese de la 25 de crame. Revista este la cea de-a doua editie, insa in premiera, a fost lansata in romana si in engleza.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Targul Meșterilor Populari la Muzeul Viei și Vinului din Harlau

18:20, 23.04.2024 - Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi organizeaza in perioada 27 – 28 aprilie 2024, la Muzeul Viei și Vinului din Harlau, Targul Mesterilor Populari, eveniment derulat in parteneriat cu Ateneul Național din Iași și Asociația „ART – Meșteșugurile Prutului”…

Moldova va implementa practici avansate in agricultura

14:46, 13.04.2024 - Viceprim-ministrul, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, a avut o intrevedere cu omologul sau spaniol, Luis Planas Puchades, in cadrul reuniunii ministeriale a statelor membre ale Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV) de la Verona. Potrivit Ministerului Agriculturii,…

Vinuri din Moldova consolideze prezența pe piața nipona

19:55, 25.03.2024 - In perioada 25-29 martie, secretarul general al MAIA Gherciu Sergiu intreprinde o vizita de lucru la Tokyo, Japonia, cu scopul de a intari și dezvolta relațiile de cooperare moldo-nipone in domeniul agricol. Astazi, Sergiu Gherciu a avut o intrevedere cu Takahashi Mitsuo, viceministru parlamentar pentru…

Batran incendiat pentru o datorie infima. Sentinta pentru crima intr-un sat din Moldova

16:15, 13.03.2024 - Un barbat din Neamt s-a razbunat crunt pe un consatean, care nu i-a restituit la timp o suma de bani. El a fost condamnat pentru comiterea a trei infractiuni, crima si tentativa de omor si distrugere.

Inteligența artificiala creaza vinuri in Moldova: O bautura revoluționara, expusa la o expoziție din Germania

12:00, 11.03.2024 - Un vin moldovenesc, creat cu inteligența artificiala a fost expus la o expoziție din Germania. „Chelaris este o fuziune intre patrimoniul viticol secular al țarii și cele mai avansate tehnologii”, menționeaza Ministerul Agriculturii.

In calitate de pasager, dar cu un permis fals in geanta: Un cetațean strain, prins cu actul fals la ieșirea din țara

11:35, 11.03.2024 - Un cetațean al Republicii Armenia, in varsta de 31 de ani, a fost prins de polițiștii de frontiera la ieșirea din Moldova cu un permis de conducere falsificat. Cazul a avut loc la vama Tudora, conform responsabililor de la Frontiera.

Moldova va disputa un meci cu Ucraina pe stadionul Zimbru: Cand va avea loc

10:10, 08.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar din Ucraina pentru disputarea unui meci de verificare dintre reprezentativele Moldovei și Ucrainei. Partida este programata pentru 11 iunie curent, pe stadionul Zimbru din capitala. Ora de disputare a meciului va fi anunțata ulterior.

(doc) Noi taxe pentru restaurantele și localurile din Moldova: Se achita chiar daca nu canta muzica și nu se incalca drepturi autor

14:30, 06.03.2024 - Asociația Naționala a Restaurantelor și Localurilor de Agrement (MAR) este indignata de modul in care AGEPI a aprobat Metodologia ce vizeaza stabilirea și repartizarea remunerației din comunicarea publica in scop ambiental a operelor muzicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?