Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Dincă s-ar fi răstit la anchetatori: "Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi!"

Publicat:

pare sa-i tina pe anchetatori departe de locul unde ar fi ascuns trupul neinsufletit al Luizei. Le-a spus ca nu isi mai aminteste decat ca a vazut o intindere de ape, pentru ca era intuneric. Și ca nu vrea sa mai dea detalii, ca este obosit și stresat de oamenii legii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

09:06, 18.04.2024 - Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brancuși din Oradea, cazat in internatul unitații de invațamant, a fost victima unei agresiuni... The post Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Motivarea condamnarii Monicai Macovei la 6 luni cu suspendare pentru accidentul de la Mangalia: „Suficienta pentru a o reeduca. Atitudine sincera”

18:11, 16.04.2024 - Judecatoria Mangalia arata in motivarea condamnarii fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei (65 de ani), la sase luni de inchisoare in urma accidentului rutier in care un motociclist a fost ranit, la Mangalia, ca o pedeapsa orientata spre minimul prevazut de lege „este suficienta si de natura…

Crima din Dambovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

20:01, 13.04.2024 - Turcul arestat pentru ca a ucis o femeie de 38 de ani, a transat-o si a aruncat-o pe un camp de pe autostrada, si-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor ca aceasta ii datora bani si a lovit-o cu un scaun, dar ca nu voia s-o omoare.

Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta

15:41, 24.03.2024 - Autorul crimei de la Timisoara, unde o studenta, de doar 21 de ani, a fost descoperita vineri decedata in urma mai multor lovituri de cutit,... The post Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un șofer s-a sustras de la prelevarea probelor, iar Judecatoria Turda i-a dat… 9 luni, cu suspendare!

19:06, 02.03.2024 - Un șofer de 51 de ani a fost oprit in trafic, pe un drum județean din zona, in 26 octombrie 2022, iar la testul alcooloscop i-a ieșit o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat, insa cand a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, acesta a refuzat acest lucru. Din acest motiv,…

Barbatul din Centru Vechi, luptator MMA, care a batut o fata de 26 de ani pana a bagat-o in coma, a fost reținut. Atacatorul și-a recunoscut fapta

19:45, 26.02.2024 - Au aparut noi detalii in cazul barbatului din Centru Vechi, luptator MMA, care a batut o fata in varsta de 26 de ani pana a bagat-o in coma. Acesta a fost reținut, in urma cu puțin timp, de oamenii legii. De asemenea, el și-a recunoscut fapta in fața polițiștilor. Iata ce se va intampla cu acesta acum!

Nimic fara Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut ca președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

20:00, 21.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dat unda verde comasarii alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului a transmis public ca o decizie privind comasarea alegerilor este pe placul sau și a sfatuit coaliția și guvernul sa faca demersurile necesare. Intrebați…


Ce parere ai despre aceasta stire?