Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Andrieș, recordmanul fotbalului băcăuan

Publicat:
Gheorghe Andrieș, recordmanul fotbalului băcăuan

Fostul fundaș dreapta al din anii ’70-‘ 80, Gheorghe “Gioni” Andrieș, a venit la intalnirea cu in cadrul Deșteptarea Podcast.   Articolul Gheorghe Andrieș, recordmanul fotbalului bacauan apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol si foto: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

«Funcția de primar e ca o stare de spirit. Daca o ai atunci cand trebuie, ești foarte bine și poți sa mergi mai departe.»

07:00, 13.04.2024 - Veronica Donțu, candidat la Primaria Tamași, a venit la intalnirea cu Florin Ștefanescu, la Deșteptarea Podcast.   Articolul «Funcția de primar e ca o stare de spirit. Daca o ai atunci cand trebuie, ești foarte bine și poți sa mergi mai departe.» apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei…

«Lumea s-a nascut cu smartphonul in fașa, nu mai are treaba cu carțile»

09:35, 05.04.2024 - Scriitorul Ovidiu Bufnila a acceptat invitația lui Florin Ștefanescu și a venit la Deșteptarea Podcast pentru a discuta schimbarile de paradigma ale lumii in care traim. Articolul «Lumea s-a nascut cu smartphonul in fașa, nu mai are treaba cu carțile» apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul…

Premiera pentru Bacau: etapa de moto-mondial la finalul primaverii

09:50, 14.03.2024 - Fostul fotbalist al FCM Bacau, Cristi Ciocoiu a venit la intalnirea cu Deșteptarea Podcast, moderata de Dan Sion.   Articolul Premiera pentru Bacau: etapa de moto-mondial la finalul primaverii apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Investiții majore in modernizarea comunei Hemeiuș

01:36, 07.03.2024 - Constantin Sava, primarul comunei bacauane Hemeiuș, a venit la intalnirea cu Florin Ștefanescu, in cadrul unei noi ediții Deșteptarea Podcast. Articolul Investiții majore in modernizarea comunei Hemeiuș apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

«Bacaul este un oraș cu un public iubitor de volei»

15:45, 28.02.2024 - Antrenorul Științei, Eusebiu Țurcanu, in dialog cu Dan Sion, la Deșteptarea Podcast. Articolul «Bacaul este un oraș cu un public iubitor de volei» apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Studenții Universitații Bacau aduc romantismul in oraș cu Autobuzul Dragostei.

10:00, 16.02.2024 - Alex Chetroiu, liderul Ligii Studenților, la Deșteptarea Podcast.   Articolul Studenții Universitații Bacau aduc romantismul in oraș cu Autobuzul Dragostei. apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Alina Banu: E greu și in spital, dar la ambulanța e și mai greu

11:15, 09.02.2024 - Alina Banu, de la Asociația pentru Ambulanța, este invitata lui Florin Ștefanescu la Deșteptarea Podcast.  Articolul Alina Banu: E greu și in spital, dar la ambulanța e și mai greu apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Tiberiu Ionița la Deșteptarea Podcast

13:40, 01.02.2024 - «Nu exista persoana care sa nu-si fi dorit sa urce pe scena» spune Tibi Ionița, fiul regretatului folkist „Gil Ionita”, el insuși cantautor. Articolul Tiberiu Ionița la Deșteptarea Podcast apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .


Ce parere ai despre aceasta stire?