Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GESTUL UIMITOR al unei femei PĂRĂSITE la ALTAR. Cum şi-a înecat amarul cu ZÂMBETUL pe buze şi a uimit GLOBUL

Publicat:

, de 23 de ani, a descoperit cu stupoare ca iubitul ei, cu care avea o relatie de patru ani de zile, a decis ca nu vrea sa se mai casatoreasca cu ea, potrivit Mirror.

"Mai erau sase zile pana la nunta cand logodnicul meu mi-a spus ca se gandeste sa o anuleze. Urmatoarea zi a venit si mi-a spus ca nu ma iubeste si ca nu vrea sa-si petreaca restul vietii cu mine", a declarat Shelby.

Astfel, atunci cand fotograful pentru nunta a sugerat ideea de "trash the dress", americanca nu a stat pe ganduri si a recurs la un gest memorabil.

"Initial am crezut ca este o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta dupa ce o nunta cu alai a blocat toata circulația, in Teleorman. Rochia miresei, plimbata pe un Rolls Royce

15:20, 12.05.2024 - Defilarea faraonica organizata la nunta unui cuplu din localitatea Buzescu, din Teleorman, va fi cercetata de poliție. Motivul: petrecareții au blocat toata circulația in zona, pe șosea și pe trotuare.

Gestul uimitor facut de Marcel Ciolacu in fața Gabrielei Firea, dupa retragerea lui Catalin Cirstoiu: „Mai putin spectacol”

16:51, 23.04.2024 - Retragere lui Catalin Cirstoiu a provocat o mulțime de controverse și pe majoritatea colegilor sai i-a surprins. Sunt, insa, și oameni care se bucura, printre care și Marcel Ciolacu. Ce crede despre plecarea fostului candidat și ce reacție a avut in compania Gabrielei Firea. Catalin Cirstoiu și-a retras…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Xtra Night Show. Se pregatea de nunta, dar acum are de platit daune pentru ca l-a parasit la altar. Cați bani ii cere fostul iubit unei vedete

10:00, 19.03.2024 - Se pregatea de nunta dupa noua ani de relație, dar acum trebuie sa ii plateasca daune fostului iubit. O vedeta spune ca barbatul vrea o suma importanta inapoi, asta dupa ce a investit intr-un apartament in care urmau sa se mute.

S-a desparțit de logodnicul cu care urma sa faca nunta! Aveau planuri mari, dar și-au spus adio dupa 9 ani. Vedeta face declarații despre separare

22:50, 08.03.2024 - Cand totul parea foarte frumos și dupa noua ani de iubire planuiau nunta, iata ca lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. O vedeta de la noi a dezvaluit ca s-a desparțit de logodnicul ei, iar pentru Spynews.ro face declarații exclusive despre separare. De ce s-a ajuns in acest punct.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Gestul uimitor al unui polițist din Ploiești. De ce a oprit traficul in timpul unui examen auto, pe o strada din oraș VIDEO

21:11, 15.02.2024 - Un polițist din Ploiești a facut un gest uimitor, in timpul unui examen auto. Acesta a coborat din mașina și a oprit traficul pe o strada aglomerata, pentru a-i permite unei batrane sa traverseze in siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?