Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul care a făcut-o pe Oana Roman să plângă de ziua ei de naștere. Ce a primit vedeta Antena Stars: „Nu m-am așteptat”

Publicat:

s-a intors recent din vacanța, dar a luat momentele frumoase cu ea. Vedeta de la a dezvaluit ca a existat un moment in care a plans de emoție la ziua ei de naștere, pe care și-a sarbatorit-o in Egipt. Cadourile și surprizele primite au copleșit-o pe fosta prezentatoare TV.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat cu Oana Roman in ziua in care s-au implinit 3 luni de la moartea mamei sale. Vedeta, uimita de situatie

17:10, 24.05.2024 - Oana Roman a trecut printr-o perioada extrem de dificila, dupa ce și-a pierdut mama in urma cu 3 luni. Chiar daca inca sufera, Oana merge mai departe și iși aduce aminte mereu de clipele frumoase pe care le-a petrecut alaturi de Mioara Roman. Oana Roman, mesaj cutremurator dupa 3 luni de la moartea…

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Star Matinal. Oana Roman, interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus: „Un lucru cert...” / VIDEO

09:00, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Oana Roman a oferit un interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus, iar din acest motiv ii este mai ușor sa mearga mai departe. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect!

Oana Roman a visat-o pe Mioara Roman. Mama vedetei a fost inmormantata intr-o rochie neagra, cu perle la gat

11:10, 27.02.2024 - Oana Roman și-a condus ieri, 26 februarie, pe ultimul drum, mama. Mioara Roman s-a stins din viața la 83 de ani, pe 23 februarie, la azilul unde locuia de cațiva ani. Vedeta sufera dupa pierderea mamei, pe care a și visat-o. Oana Roman se afla intr-o vacanța in Egipt vineri, atunci cand a aflat ca mama…


Ce parere ai despre aceasta stire?