Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest incredibil în ziua nunţii. Află de ce s-a ras pe cap mireasa!

Publicat:

Pentru cele mai multe femei, parul este podoaba cea mai de pret in ziua nuntii, cheltuind sume impresionante pentru a-l aranja. este o tanara de 31 de ani din Selkirk, Scotia, care, dupa ce s-a casatorit si-a ras in intregime parul de pe cap, pentru a-l dona sediului de cercetare a cancerului.

Roxy a facut aceasta alegere pentru ca atat ea, cat si sotul ei, si-au pierdut bunicii in urma luptei cu cancerul si dintotdeauna a vrut sa ajute cercetarile in acest domeniu. Asadar, a facut acest gest semnificativ in cea mai importanta si fericita zi din viata sa.

"Mereu am…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Moșneagu, primele declarații in ziua nunții cu Vlad Gherman. Ce s-a intamplat cu rochia de mireasa. „Suntem in plin proces de pregatire”

15:35, 02.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman se casatoresc religios astazi, dupa ce in urma cu cateva saptamani au facut cununia civila. Actrița a postat pe contul de socializare imagini cu rochia și a facut o dezvaluire celor care o urmaresc pe Instagram.Oana Moșneagu și Vlad Gherman traiesc astazi cea mai frumoasa…

Mesajul emoționant postat de Alexandru de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce și-a vazut iubita plangand de dorul lui, in emisiune:„Mereu cu ...” / FOTO

21:30, 29.05.2024 - Alexandru, iubitul Cristinei, a fost eliminat din competiția Mireasa in gala de pe data de 10 mai 2024. De atunci, cei doi indragostiți nu s-au mai intalnit, numai Alexandru a fost cel care a putut sa iși urmareasca zilnic, iubita ramasa in competiție, pe micul ecran.

Unde sa pui orhideea in casa ca fie mereu plina de flori. Locul ideal pentru aceasta planta superba

18:50, 15.05.2024 - Orhideele sunt plante minunate, insa foarte sensibile in anumite condiții. Așadar, pentru a le menține sanatoase și frumoase, este important sa le oferim un mediu corespunzator. In general, poziționarea lor in casa poate depinde de tipul specific de orhidee pe care il ai, dar exista cateva principii…

Vinerea Mare la gratare. Mustrarea unui preot: „E incredibil cum nu pot rata unii creștini sa fie farisei”

13:25, 03.05.2024 - „Cu cata ușurința, doar la mirosul unor mici, au și uitat de parabola pe care le-o adreseaza Mantuitorul” - astfel iși incepe Ioan-Florin Florescu, un cunoscut și respectat preot roman misionar in Scoția, critica la adresa fariseilor care impart lumea in „ei” și „ceilalți”

Ea e campioana care da tonul frezelor pe tatami

12:40, 29.04.2024 - Lorena Manda e multipla campioana naționala la judo și inspirație printre sportive atunci cand vine vorba de coafuri. La doar 17 ani, Lorena Manda e considerata una dintre cele mai valoroase reprezentante ale noului val din judo-ul feminin romanesc. Mai mult, ea a dat și tonul in noua moda a sportivelor,…

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.


Ce parere ai despre aceasta stire?