Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest incredibil făcut de românul care a murit în accident de scuter în Italia. Ce le-a cerut rudelor în timpul vieții

Publicat:

Un roman care a murit in Italia a salvat 6 vieti. Valentin, tatal unei fetițe de 4 ani, a murit dupa ce a fost lovit de o masina, in timp ce mergea pe scuter. Accidentul a avut loc pe 12 iulie, in Sardinia,...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Un barbat de 33 de ani a murit, subit, in timpul unui zbor catre Italia. Urma sa devina tata peste cateva luni

00:21, 19.04.2024 - O drama cumplita a avut loc in timpul unui zbor deasupra Italiei. Un barbat in varsta de 33 de ani a murit, in mod subit, cand se indrepta spre casa. Era alaturi de soția sa, Federica Marella, incarcinata in cinci luni. Moartea prematura a acestuia a adus multa tristețe familiei și nimanui nu-i vina…

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

Trei copii si mama lor romanca au murit intr-un incendiu la Bologna

11:45, 15.03.2024 - Trei copii si mama lor romanca au murit intr-un incendiu izbucnit in timpul noptii la Bologna. Drama a avut loc intr-un apartament de la periferia orasului; potrivit primelor cercetari, cauza presupusa a incendiului a fost un scurtcircuit provocat de un incalzitor electric. Fumul in cantitati mari ar…

O angajata a unei primarii din Dolj a murit in timpul programului

12:35, 06.03.2024 - O femeie de 57 de ani, angajata a Primariei comunei Calopar, judetul Dolj, a decedat, marti seara, in sediul institutiei, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), transmite Agerpres.

Nikolai Rijkov, prim-ministru al URSS in timpul Perestroikai, a murit la varsta de 94 de ani

11:55, 28.02.2024 - Nikolai Rijkov, fost premier al Uniunii Sovietice in perioada 1985-1991, a a murit la Moscova la varsta de 94 de ani, a informat miercuri presedinta Consiliului Federatiei Ruse (Senatul rus), Valentina Matvienko, transmite EFE.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.


Ce parere ai despre aceasta stire?