Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germanii privesc cu ochi buni imigrantii, in ciuda tuturor controverselor - sondaj

Publicat:

In pofida relatarilor sumbre pe marginea dezbaterii privind politica de azil, majoritatea germanilor vede cu ochi buni viata alaturi de vecinii lor imigranti sau localnici.

Oamenii care traiesc in Germania continua sa aiba o parere buna despre societatea multiculturala din aceasta tara. Aceasta este concluzia unui studiu publicat de Consiliul de Experti al pentru Integrare si Migratie (SVR).

" pe 2018" este primul studiu reprezentativ publicat pe aceasta tema de la asa-numita criza a refugiatilor din 2015, in timpul careia sute de mii…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neașteptat: Oamenii de știința au gasit vinovatul pentru epidemiile de ciuma din trecut

03:25, 24.05.2024 - Cercetatorii de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA, conduși de David Bland, au descoperit ca paduchii umani pot fi purtatori efectivi ai bacteriei Yersinia pestis care provoaca ciuma. Aceste rezultate sint publicate la 21 mai in revista PLOS Biology. Y. pestis este cauza multor…

O treime din decesele cauzate de bolile cardiovasculare sint rezultatul unei alimentații nesanatoase

02:35, 18.05.2024 - Oamenii de știința de la Universitatea Jena din Germania au descoperit ca aproximativ o treime dintre rezultatele fatale din cauza bolilor cardiovasculare au legatura cu o alimentație nesanatoasa. Rezultatele activitații științifice au fost publicate in revista European Journal of Preventive Cardiology…

Obiceiul de consum care ar reduce prețul alimentelor in Uniunea Europeana. 95% din mancarea aruncata la gunoi in Romania provine din mediul urban

10:05, 11.05.2024 - Risipa alimentara a devenit una dintre problemele capitale ale societaților dezvoltate. Conform Eurostat, aproximativ 59 de milioane de tone de alimente au fost irosite in Uniunea Europeana in 2020. Practic, fiecare locuitor din țarile membre ale UE arunca la gunoi intr-un singur an cantitatea de 131…

„Suntem mai mult asemanatori decat diferiti”. Rakus, un urangutan ranit, observat cand folosește o soluție din plante pentru a-și trata rana de sub ochi

09:10, 03.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Parcul Național Gunung Leuser, Indonezia, s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana de pe obraz, au observat oamenii de stiinta, relateaza BBC, preluat de agenția News.ro. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost inregistrata…

Parlamentul European a aprobat reforme pentru o piata UE a gazelor mai sustenabila si mai rezilienta / Statele membre ale UE vor putea restrictiona importurile din Rusia

14:56, 11.04.2024 - Noua directiva si noul regulament privind pietele gazelor si hidrogenului vizeaza decarbonizarea sectorului energetic al UE, consolidand productia si integrarea gazelor din surse regenerabile si a hidrogenului, mai arata comunicatul de presa al Parlamentului European. Aceste masuri sunt menite sa asigure…

Urșii, mai protejați decat oamenii in Romania - Ministrul Mediului cere, la Bruxelles, permisiune pentru intervenții mai drastice

20:40, 25.03.2024 - Prezent luni la Consiliul de Mediu de la Bruxelles, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a susținut mai multe intervenții, una dintre ele fiind despre necesitatea reevaluarii starii de conservare a populației de urs brun din Europa. „Romania a dovedit ca este capabila sa gestioneze cea mai mare populație…

Producatorul de ambulante Deltamed a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 35,97 milioane de euro, mai mare cu 88% fata de anul anterior

20:55, 20.03.2024 - ”Compania Deltamed, cel mai mare producator de vehicule pentru interventii speciale si de urgenta din Europa de Est, cu actionariat 100% romanesc, a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 35,97 milioane de euro, mai mare cu 88% fata de anul anterior, pe fondul cresterii numarului de proiecte livrate…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…


Ce parere ai despre aceasta stire?