Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George, un tată fericit! Artistul are trei copii, iar fiica lui vitregă este o domnișoară superbă! Băieții vor face rând în fața casei, nu alta! Ei sunt copiii artistului!

Publicat:

Dupa o casnicie ratata, George, artistul care ne-a cucerit cu fizicul și vocea sa, este fericit! A luat-o de la zero alaturi de o femeie matura, cu zece ani mai in varsta, a reinvațat sa iubeasca și a devenit tatal unui bebeluș. Și nu numai!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

Noi detalii in dosarul de corupție de la Aeroportul Chișinau: sint implicați copiii unor deputați

18:55, 01.04.2024 - Fiica unui deputat PAS, fiul unui deputat socialist și fiul unui fost deputat democrat ar fi fost reținuți pentru corupție. Aceștia sint inspectori vamali in cadrul aeroportului și sint banuiți ca primeau pina la o mie de dolari de la pasageri ca sa le permita sa introduca și sa scoata ilegal din țara…

„Nud in fotoliu roșu”, pictura lui Tonitza care o ilustreaza pe fiica cea mare a artistului, vanduta cu 90.000 de euro

18:35, 29.03.2024 - Licitația de Primavara de la Artmark, cel mai important eveniment de profil de pe piața de arta din Romania in primul sezon al acestui an, a avut un procent de adjudecare de 80% și a strans aproape 800.000 de euro.

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?