Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Burcea a împlinit 35 de ani. În ce locație inedită și-a aniversat ziua de naștere

Publicat:

a implinit 35 de ani și a sarbatorit peste ocean, in . El se afla alaturi de iubita sa, . Actorul s-a bucurat de o mulțime de complimente și urari cu ocazia zilei sale de naștere, atat de la cei dragi, cat și de la fanii din mediul online.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Florin Salam, sarbatorita cu fast. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani. Imagini de la petrecerea organizata de ziua ei de naștere / VIDEO

14:25, 04.06.2024 - Zi importanta in familia lui Florin Salam, caci manelistul și-a sarbatorit soția. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani și a fost surprinsa de oamenii dragi inca de la primele ore, ca mai apoi, pe seara, cantarețul sa dea o petrecere demna de „regina” lui.

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Cum o rasfața George Burcea pe Viviana Sposub, dupa ce s-au impacat. Cat de atent este actorul cu iubita lui: „A venit acasa cu...” / FOTO

23:55, 01.04.2024 - George Burcea o rasfața pe Viviana Sposub, dupa ce s-au impacat. Cei doi indragostiți se ințeleg acum mai bine ca niciodata. Iata cat de atent este celebrul actor cu iubita lui, dar și ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?