Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GastroArt: Cartofi umpluti (reteta interbelica)

Publicat:

Cartofii se curata, se scobesc si se rumenesc in multa untura. Cand sunt pe jumatate fripti, se scot si se pun intr o farfurie sa se raceasca. In aceasta untura daca a ramas multa se scoate din ea se frig carnea tocata de vitel si porc amestecate sau se poate si numai un fel in care punem ceapa si piper. Se raceste, se amesteca cu 3 oua intregi, cu aceasta compozitie umplem cartofii.Partea cartofilor ce am scos o scobindu i o rumenim in untura si se lasa fundul cratitei peste care asezam cartofi ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara

22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.

CINA VEGANA Ardei  umpluți cu cuscus in stil mediteranean, gratinați la cuptor

19:26, 02.03.2024 - Rețeta propune prepararea ardeilor grași umpluți cu cușcuș intr-un stil mediteranean și gratinați la cuptor The post CINA VEGANA Ardei  umpluți cu cuscus in stil mediteranean, gratinați la cuptor first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta pentru ciorba țaraneasca. Cum sa o prepari pentru cel mai bun gust

16:05, 31.01.2024 - Indiferent de locul in care este servita, ciorba țaraneasca este un preparat perfect pentru gusturile tuturor pofticioșilor. Iata cum poți face una dintre cele mai gustoase ciorbe țaranești ținand cont de sfatul gospodinelor din Ardeal.


Ce parere ai despre aceasta stire?