Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(GALERIE FOTO) Vai de morții noștri și de capul guvernanților!

Publicat:

Exista diferențe intre datele care au fost raportate in diferitele platforme: „Așa cum spune și comisia in concluziile formulate, aceste diferențe au la baza birocrația și diferite tipuri de raportare utilizate de spitale”, a zis joi ministrul Sanatatii, , prezentand rezultatele verificarilor privind raportarea deceselor COVID-19. Exista diferențe de pana la 500 de cazuri pe spital intre raportarile intre cele doua platforme, a precizat aceasta. „Diferențele de raportare au existat și exista de la inceputul pandemiei pana in acest moment”, a spus Mihaila. Insa, același ministru a…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala nu o face Ministerul Sanatatii”

06:40, 29.03.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a analizat problema impozitarii concediilor medicale. El pledeaza pentru o abordare prudenta și colaborare intre Ministerul Sanatații, Ministerul Finanțelor și Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru a evalua posibilitatea eliminarii impozitului pe…

Finanțarea spitalelor care ”duc greul in sistemul medical” trebuie regandita, precizeaza ministrul Rafila

15:51, 28.03.2024 - Finantarea și necesarul de cadre medicale in cazul spitalelor de prima linie, ”care duc greul”, trebuie regandite, pe baza unor criterii, a transmis, joi, ministrul Sanatații. In acest sens, ministrul Rafila s-a referit la criteriile pentru a stabili ce spitale ”duc greul sistemului de sanatate”, care…

Ministrul Rafila: Accesul la serviciile stomatologice, limitat. INS: 70% dintre copiii din mediul rural n-au fost niciodata la stomatolog

15:25, 27.03.2024 - Accesul la serviciile stomatologice este limitat, in condițiile in care stomatologia este integral privata, medicul in contract cu Casa Naționala de Asigurari de Sanatate avand o suma de doar 6.000 de lei pe luna pentru decontare, subliniaza ministrul Sanatații. Acesta adauga la aceste realitați și…

CNAS a lansat a doua ediție a „Ghidului asiguratului”

07:17, 07.03.2024 - Documentul se adreseaza atat persoanelor asigurate, cat si celor neasigurate, care pot afla care sunt serviciile medicale la care au dreptul si care este modalitatea de accesare a acestora.   Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) anunța ca astazi a fost lansata a doua ediție a Ghidului asiguratului,…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

Modul de finanțare a spitalelor trebuie modificat – spune ministrul sanatații, Alexandru Rafila

05:05, 01.03.2024 - Modul de finanțare a spitalelor trebuie modificat, astfel incat serviciile medicale sa poata fi decontate la un nivel cat mai apropiat de costurile reale, afirma ministrul sanatații, Alexandru Rafila. El spune ca acest subiect a fost deja discutat de Casa Naționala de Asigurari de Sanatate, fiind luat…

Un roman cu o forma rara de cancer obține in justiție tratament gratuit. Medicamentul costa 4.500 de euro flaconul

20:00, 26.02.2024 - Un pacient bolnav de o forma rara de cancer a obținut la Curtea de Apel Alba Iulia tratamentul gratuit cu un medicament foarte scump, pe care nu și-l poate permite. Pacientul a dat in judecata Guvernul Romaniei, Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Agentia Nationala a…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?