Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gafă vestimentară sau gest premeditat? Ionela, de la "Mireasă pentru fiul meu", i-a arătat lui Teodor "ce n-a văzut Parisul"

Publicat:

Sunt tineri, simpatici, indragostiti si au format primul cuplu in casa "Mireasa pentru fiul meu", in acest sezon. A fost dragoste la prima vedere sustin Ionela si Teodor care par cea mai sudata pereche din competitia matrimoniala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Inca o tara s-a aratat dispusa sa trimita forte armate in Ucraina: „Rusia, o amenințare directa pentru noi!”

11:30, 14.03.2024 - De doua saptamani, posibilitatea ca trupe din statele membre NATO sa ajunga pe front in Ucraina, a aprins spiritele atat in interiorul Aliantei, cat si la Moscova. Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a fost cel care a cerut ca propunerea sa fie luata in serios. Estonia ar trimite soldati in Ucraina…

”A caștigat cateva secunde, dar a aratat ca el e cocalar” - Aparent aceasta schema e folosita de unii șoferi in Maraști pentru a nu sta la stop - VIDEO

11:00, 18.02.2024 - Un șofer a fost filmat in Piața Maraști, la urcare de sub pod, dinspre strada Ialomiței, in timpul unei manevre care se pare ca este extrem de populara in randul șoferilor. Conducatorul auto a intrat prin zona de parcare și a ieșit dupa semafor, evitand astfel sa mai opreasca. Unii șioferi l-au…


Ce parere ai despre aceasta stire?