Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GAFĂ: I-a căzut prezervativul pe covorul roşu la OSCAR. Vezi FAZA

Publicat:

Actorul in varsta de 24 de ani se afla pe covorul rosu pentru promovarea filmului "". La un moment dat, Zac s-a indreptat spre unul din membrii staff-ului, in timp ce se tot chinuia sa scoata ceva din buzunar.

In momentul in care a scos mana, din buzunar i-a cazut un prezervativ si toate camerele au fost pe faza pentru a imortaliza incidentul, scrie bzi.ro.

Vizibil rusinat, Zac a ridicat repede prezervativul, si-a pus ochelarii si, abtinandu-se sa rada, a continuat sa pozeze.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Țara care interzice covorul roșu la evenimentele oficiale

22:15, 31.03.2024 - Covorul rosu este astazi un simbol al celebritatii, pe care pasesc actorii la premiile Oscar sau politicienii la evenimente de inalta prestanța. In ciuda importanței sale, se pare ca au aparut țari care vor se renunțe la acest accesoriu de lux.

"Oppenheimer", filmul castigator al mai multor premii Oscar, va intra, vineri, in cinematografele din Japonia

05:00, 29.03.2024 - Filmul "Oppenheimer" va fi lansat, vineri, in Japonia, la opt luni de la lansarea sa oficiala, informeaza Rador Radio Romania. "Oppenheimer", filmul castigator al mai multor premii Oscar, despre creatorul bombei nucleare, va intra, vineri, in cinematografele din Japonia, la aproximativ opt luni de…

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

Filmul Oppenheimer, marele castigator la premiile Oscar 2024

08:25, 11.03.2024 - Filmul Oppenheimer a caștigat șapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor. „Oppenheimer” a obținut șapte premii Oscar, iar „Poor Things” patru. Universal Pictures, deținuta de Comcast, a dominat gala premiilor Oscar, propulsata de „Oppenheimer”, care a obținut șapte premii…

Ovidiu Parșan, actor in filmul propus de Romania pentru Oscar, candideaza la primarie

16:50, 24.02.2024 - O primarie din Romania ar putea avea ca edil un actor de Oscar. Este vorba despre Ovidiu Parșan, care face parte din distribuția filmului „Nu astepta prea mult de la sfarsitul lumii”, in regia lui Radu Jude. Acesta s-a inscris in PNL si va candida la primaria din comuna Vladaia (locul natal al actorului).…


Ce parere ai despre aceasta stire?