Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtunile de nisip au făcut ravagii în nordul Chinei. Mai multe persoane au murit, 80 sunt date dispărute, Beijingul a fost sufocat

Publicat:

Beijingul si alte orase din nordul Chinei au fost lovite de o puternica furtuna de nisip, care a provocat moartea catorva persoane și dispariția altor zeci. Nisipul care vine din deșertul Gobi a anulat sute de zboruri pe aeroporturile din zona.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: Sase persoane sunt date disparute si patru au fost ranite

18:51, 09.04.2024 - Șase persoane au fost date disparute si cel putin patru sunt ranite in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT)…

Opt marinari au murit și doi sunt disparuți, dupa ce un petrolier s-a scufundat in apropiere de Japonia

01:10, 21.03.2024 - Un petrolier sud-coreean s-a rasturnat in apropiere de Japonia. Opt persoane au murit și alte doua sunt disparute. Nava s-a rasturnat in timpul unei furtuni. Opt marinari au murit dupa ce Keoyoung Sun, un petrolier sub pavilion sud-coreean, s-a rasturnat in largul coastei de vest a Japoniei, potrivit…

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Doi romani AU MURIT in incendiul devastator de la Valencia. Anunțul oficial al MAE

23:35, 27.02.2024 - MAE precizeaza ca familia a fost notificata de autoritatile spaniole, conform procedurilor. Totodata, MAE mentioneaza ca reprezentantii Consulatului Romaniei de la Castellon de la Plana sunt in continuare in legatura cu autoritatile spaniole si cu cetatenii romani afectati de incendiu care au solicitat…

Crucea Rosie ancheteaza 23.000 de persoane disparute in contextul razboiului declansat de Rusia

20:25, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa afle informatii despre 23.000 de cazuri de disparitie in timpul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?