Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtuni violente în Italia soldate cu cel puţin patru morţi. Una dintre victime a fost răpusă de un fulger

Publicat:

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de fulger pe Marmolada, cel mai inalt munte dintre Dolomiți, a informat duminica agenția Ansa.

In regiunea Friuli, un turist belgian de 41 de ani a murit dupa ce un copac i-a cazut pe cort, iar in zona Lombardia o femeie și-a pierdut viața dupa ce a alunecat de pe un traseu de ascensiune.

O femeie a murit in Cortina d'Ampezzo dupa ce mașina in care se afla a fost ingropata de o alunecare de teren, au declarat sambata responsabili din cadrul pompierilor, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Au murit imbrațișați, dupa ce au cazut peste 600 de metri: Un schior de cupa mondiala și iubita lui, decedați intr-un teribil accident montan

16:51, 05.06.2024 - Tragedie in Italia. Jean Daniel Pession, in varsta de 28 de ani, component al echipei de Cupa Mondiala a Italiei, specializat in schi viteza, a murit alaturi de prietena sa, intr-un accident pe munte. Cei doi au cazut de la peste 600 de metri, scrie observatornews.ro .

Ultima ora: MAE vine cu precizari fulger despre romanii care ar fi fost luați de ape in Italia

09:20, 01.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunța, sambata dimineața, ca s-a autosesizat in urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil cetațeni romani, in apele fluviului Natisone, in Italia: „Pana la acest moment, autoritațile italiene nu au confirmat cetațenia persoanelor disparute”.

El este Robert, romanul care a murit in Italia, in urma unui accident rutier. Tanarul s-a stins din viața la doar 23 de ani, intr-un accident grav / FOTO

23:05, 20.05.2024 - Un accident ingrozitor i-a adus sfarșitul lui Robert, un tanar de doar 23 de ani. Romanul a avut parte de un sfarșit tragic, in timp ce se afla in mașina alaturi de alți doi prieteni. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit accideentului rutier. Familia lui Robert este copleșita.

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Doi romani au murit in Italia dupa ce s-au izbit cu mașina de peretele unui tunel

14:20, 12.04.2024 - Doi tineri de naționalitate romana din Italia au murit dupa ce s-au izbit cu mașina de peretele unui tunel. Accidentul a avut loc joi noapte, pe Strada Statala 714, scrie Rotalianul. Tragedia s-a petrecut in apropierea orașului Montesilvano, provincia Pescara din Abruzzo, in tunelul „I Pianacci” Un…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Un pacient roman și-a aprins o țigara cand era conectat la aparatul de oxigen, intr-un spital din Italia, și a murit ars in incendiul provocat de el

19:05, 30.03.2024 - Un roman a murit vineri intr-un spital din Italia in care fusese internat, dupa ce a provocat o explozie și un incendiu. Un intreg etaj al spitalului a fost distrus și alți patru pacienți au fost salvați de pompieri, scrie cotidianul local Agrigento Notizie.Incendiul de la spitalul Fratelli Parlapiano…


Ce parere ai despre aceasta stire?