Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtuna tropicală Amanda făcut prăpăd în El Salvador şi Guatemala: 14 omeni au murit

Publicat:

Furtuna tropicala Amanda, prima din acest sezon din , s-a abatut duminica asupra Guatemalei si El Salvador, provocand moartea a cel putin 14 persoane. a fost decretata starea de urgenta, relateaza luni AFP, potrivit Agerpres.

Furtuna de mare intensitate s-a mentinut activa de sambata in largul coastelor Guatemalei insotita de ploi abundente care au maturat cele doua tari din si au provocat deversarea raurilor si intreruperi ale curentului electric.

In fata riscului alunecarilor de teren, presedintele El Salvador, , a decretat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomenul meteo extrem care ajunge in Romania in 24 de ore! A facut prapad in mai multe orașe din vestul Europei

17:05, 03.05.2024 - Meteorologii atrag atenția asupra unui fenomen meteo extrem care va ajunge in Romania in mai puțin de 24 de ore. Mai mult orașe din vestul Europei au fost deja afectate de vremea rea. Furtuna care a distrus Franța și Germania va ajunge in Romania O furtuna foarte puternica a pus la pamant Franța și…

Furtuna cu o intensitate record a facut prapad in Emiratele Arabe Unite: multe activitati curente sunt inca paralizate

13:05, 18.04.2024 - Dupa furtuna cu o intensitate record din aceasta saptamana, si joi Emiratele Arabe Unite au continuat sa aiba mari probleme in reluarea activitatilor curente, o mare parte a acestora fiind inca blocate.

Trei oameni au murit dupa ce au fost smulși de furtuna din apartamentele lor din blocuri turn, in China

15:55, 02.04.2024 - Trei persoane au murit duminica in provincia Jiangxi din China, dupa ce au fost smulse din apartamentele lor amplasate la mare inalțime de vanturile puternice, potrivit presei locale citate de Business Insider.

Șase muncitori care astupau gropi in asflat pe podul prabușit din Baltimore se presupune ca sunt morți, dupa ce au cazut in apa

07:35, 27.03.2024 - O nava de marfa a lovit un pod rutier din Baltimore, marți dimineața, distrugandu-l in cateva secunde și prabușindu-l in rau, intr-un accident terifiant care ar putea perturba un port de transport vital pentru Statele Unite timp de luni de zile. Șase persoane erau date disparute și presupus moarte,…

Prapad in Spania. Grindina cat minge de golf a provocat pagube importante - VIDEO

11:50, 22.03.2024 - Furtuna a durat mai bine de 20 de minute timp in care toate strazile au fost acoprite de un strat gros de gheața. Oamenii s-au baricadat in case de teama sa nu fie raniți. Zeci de șosele au fost inundate dupa ce canalizarile nu au mai facut fața. Și subsolurile cladirilor au fost inundate de apa care…

Prapad la Arad, dupa o furtuna cu grindina

09:30, 07.03.2024 - Fenomen extrem, miercuri, in localitatea Ususau, din județul Arad. O furtuna cu grindina a facut prapad.Grindina de diferite dimensiuni s-a așternut intr-un strat gros, potrivit informațiilor și imaginilor distribuite de Meteoplus.Vizate au fost și localitațile Barzava, Conop, Ususau, Bata și Șiștarovaț.

Incendiile din Chile fac prapad, 112 persoane au murit: „Este cea mai mare tragedie pe care am vazut-o"

08:10, 05.02.2024 - Este alerta in Chile din cauza incendiilor puternice. Focurile uriașe care devasteaza regiunea turistica de coasta Valparaiso, in centrul statului. s-au soldat cu cel putin 112 morti, un bilant care este posibil sa creasca luni, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?