Fursecuri cu nucă de cocos și ciocolată albă

Publicat:
Fursecuri cu nucă de cocos și ciocolată albă

Ingrediente: Aluat: 200 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua, 260 g faina pentru prajituri, 1 lingurița extract vanilie, 3 g bicarbonat de sodiu, 1 praf sare. Decor: 150 g ciocolata alba, 10 ml ulei, nuca de cocos. Mod de preparare: Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra și zaharul vanilat cateva minute. Se adauga ouale și extractul de vanilie și se omogenizeaza. Se incorporeaza faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, praful de sare și se amesteca bine. Compoziția obținuta se pune intr-un poș cu varf rotund și se toarna fursecuri rotunde intr-o tava unsa cu ulei și tapetata cu hartie de copt. Se…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol si foto: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cheesecake cu crema de whiskey, fara coacere

00:30, 31.12.2020 - INGREDIENTE Pentru blat: 100 g unt, 250 g biscuiți digestivi, 2 linguri de cacao Pentru crema: 900 g crema de branza nesarata, 2 linguri crema de whiskey, 100 g zahar pudra, 300 ml frișca lichida, batuta, 100 g ciocolata neagra, data pe razatoare MOD DE PREPARARE 1. Topește untul intr-o tigaie și adauga…

Rețeta de cozonac tradițional a lui chef Scarlatescu. Secretul unui cozonac pufos

10:46, 20.12.2020 - Ingrediente pentru cozonacul lui chef Catalin Scarlatescu    250 g zahar    1 kg faina    450 g lapte    60 g drojdie    5 oua    300 g unt belgian    500 g nuca    150 g ciocolata belgiana    200 g rahat    30 g coaja de lamaie    30 g portocala confiataCum se prepara cozonacul lui Chef ScarlatescuSe…

Asa faci cel mai bun cozonac. Ingredientul secret care il face pufos

09:30, 19.12.2020 - REȚETA COZONAC. Ingrediente cozonac:Pentru aluat cozonac:1 kg faina alba, de calitate500 ml lapteesenta de rom si vanilie200 g unt, plus 30 g pentru uns tavile3 linguri coaja de lamaie si portocala8 galbenusuri, la temperatura camerei2 linguri ulei1 lingurita sare300 g zahar50 g drojdie1 ou mic, amestecat…

Biscuiți cu ghimbir și jeleu de coacaze

00:35, 18.12.2020 - Ingrediente: 15 g ghimbir, 80 g zahar, 150 g unt, 300 g faina, 2 lingurițe praf de copt, 2 galbenușuri, sare, 4-6 linguri jeleu de coacaze, 2 lingurițe zahar pudra Mod de preparare: Curața ghimbirul și toaca-l fin. Framanta zaharul cu untul taiat bucați, faina, praful de copt, galbenușul, ghimbirul…

Chec aperitiv – rețete dulci pe care sa le incerci pentru masa de sarbatori

17:25, 09.12.2020 - Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, iar gospodinele se pregatesc cu cele mai gustoase rețete de prajituri, venim cu cateva idei dulci pentru chec aperitiv. Iata cum poți face cateva rețete speciale de chec. Checul este unul dintre cele mai consumate deserturi. Rețetele sunt variate și, din fericire,…

Prajitura cu ciocolata fara coacere și foarte delicioasa-10 minute și 4 ingrediente

23:55, 04.12.2020 - Prajitura cu ciocolata fara coacere și foarte delicioasa-10 minute și 4 ingrediente Un desert excelent si extrem de rapid pe care il poti prepa din doar 4 ingrediente – frisca, ciocolata, biscuiti, lapte si fara adaos de zahar. Avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 200 ml frisca lichida, 200 g ciocolata…

Buchețele de conopida cu carnați

00:35, 27.11.2020 - Ingrediente:1 conopida mare;300 g carnați mai groși; 1 roșie; 200 g smantana;1 lingura faina;1 lingura unt; patrunjel verde; sare; piper; 3 oua. Mod de preparare:Conopida se desface buchețele și se ține in apa cu sare timp de 10 minute. Se spala și se pune la fiert in apa cu sare 10 minute, pana se…

Cheesecake cu mar si caramel sarat

10:41, 26.10.2020 - Pentru zilele cenusii, incercati o doza de optimism cu aceasta reteta irezistibila: cheesecake cu mar si caramel sarat. Ingrediente: – 150 gr. biscuiti digestivi – 60 gr unt topit – 300 ml smantana pentru frisca – 400 gr crema de branza – 50 gr de zahar pudra – esenta de vanilie – 4 mere verzi, acrisoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru maine 18 ianuarie 2021
Bucuresti -10°C | -2°C
Iasi -13°C | -7°C
Cluj-Napoca -12°C | -3°C
Timisoara -5°C | -2°C
Constanta -7°C | -1°C
Brasov -13°C | -5°C
Baia Mare -12°C | -5°C
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 17.01.2021

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 505.474,80 6.040.217,28
II (5/6) 5 33.698,32 -
III (4/6) 279 603,91 -
IV (3/6) 7.047 30,00 -
Fond total de castiguri: 6.588.610,48

Curs Valutar

Cursul valutar din 15 ianuarie 2021
USD 4.0058
EUR 4.8728
CHF 4.51
GBP 5.4698
CAD 3.1605
XAU 236.88
JPY 3.8522
CNY 0.6199
AED 1.0906
AUD 3.1106
MDL 0.2322
BGN 2.4914