Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul care reduce riscul la diabet și obezitate. Stimulează memoria și capacitatea de concentrare

Publicat:

Fructul care reduce riscul la diabet și obezitate. Acesta se afla pe lista celor mai apreciate fructe de padure datorita beneficiilor pe care le are asupra organismului. Stimuleaza memoria și capacitatea de concentrare.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte mult

09:25, 12.04.2024 - Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte multMulți romani sar peste micul dejun dimineața și, in drum spre serviciu, se opresc la supermarket sau la magazine de panificație pentru a-și cumpara ceva care sa ronțaie.

Fructul care te ajuta sa adormi și care stimuleaza producția de serotonina

19:40, 25.03.2024 - Știm ca exista anumite lucruri pe care trebuie sa le evitam daca vrem sa ne bucuram de un somn odihnitor, precum zaharul, alcoolul și cofeina, insa exista și un fruct pe care ar trebui sa-l mancam inainte de culcare, relateaza Mirror.

Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului

08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.

Cum putem reduce riscul de AVC

12:15, 11.03.2024 - Cum putem reduce riscul de AVC. Accidentul vascular cerebral (AVC) sau infarctul cerebral ori atacul cerebral apare atunci cand fluxul de sange catre o parte a creierului este intrerupt sau redus semnificativ, ceea ce duce la lipsa oxigenului și a substanțelor...

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita

11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.

O femeie a murit din cauza gripei la Spitalul Clinic Județean de Urgența Sibiu

14:35, 07.02.2024 - Femeia, in varsta de 84 de ani, nevaccinata și cu mai multe comorbiditați, a murit, miercuri, din cauza gripei, dupa ce a fost internata la Sectia Infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu. Este al doilea deces al unui pacient provocat de gripa in acesta iarna, in județul Sibiu,…

Consumul de carne roșie, asociat cu risc dublu de diabet zaharat de tip 2

14:00, 27.01.2024 - Consumul excesiv de carne roșie, atat procesata, cat și neprocesata, se asociaza cu riscul ridicat de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, conform unui studiu publicat in The American Journal of Clinical Nutrition . Principalele efecte determinate de consumul de carne roșie:• consumul de carne roșie…


Ce parere ai despre aceasta stire?