Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franta: Fermierii au blocat mai multe drumuri in nordul tarii. Francois Hollande anunta un plan de urgenta

Publicat:

a promis marti "un plan de urgenta" in ajutorul fermierilor francezi nemultumiti de remuneratia mica primita in schimbul productiilor lor, care protesteaza prin blocarea mai multor drumuri din tara, informeaza AFP. 

"Consiliul de Ministri va lua miercuri deciziile necesare. Avem nevoie de un plan de urgenta pentru fermierii si producatorii de lapte", a anuntat seful statului. In paralel, premierul a convocat o reuniune de criza. 

Printre primele masuri, statul ar putea prelua o parte din datoria fermelor, care…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden va efectua prima vizita de stat in Franța  

18:51, 30.05.2024 - Președintele american Joe Biden va efectua prima sa vizita de stat in Franța, dupa ce va participa saptamina viitoare la festivitațile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia. Anunțul il face Palatul Elysee, scrie „Adevarul European”. Macron ii va primi pe Biden…

Doi raniți dupa ce un barbat a aruncat o grenada iugoslava pe o strada din Franța

21:20, 24.05.2024 - Doua persoane au fost grav ranite joi seara, la Aubervilliers, in Seine-Saint-Denis, de catre un barbat care a aruncat o grenada in strada, scrie News.ro. Doi barbați neidentificați au sosit pe un scuter la un colt de strada, joi, catre ora locala 20.30 (21.30, ora Romaniei), intr-un cartier care se…

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Carnea de miel este deja in oferta fermierilor care vand in targuri. „Cumparam cand avem bani” FOTO

16:25, 08.04.2024 - Fermierii incearca sa „fure” startul și vand deja carnea de miel in cel mai mare targ din județul Olt. Nevoia ii impinge, spun reprezentanții lor, iar faptul ca mieii au depașit 15 kilograme ii ajuta. Cumparatorii se bucura, la randul lor, ca pot face treptat cheltuielile pentru Paște.

Inchiderea hipermarketurilor in weekend. Anuntul ministrul Agriculturii

14:45, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii Florin Barbu a declarat ca nu este de acord cu propunerea ca hipermarket-urile sa fie inchise sambata si duminica cum cer micii retaileri. ”Am avut o discutie la guvern cu micii retaileri, au avut solicitarea aceasta de a fi inchise in weekend, sambata si duminica, aceste magazine.…

Fermierii polonezi au blocat o parte din frontiera cu Germania

14:05, 18.03.2024 - Fermierii polonezi au reluat actiunile de blocare a frontierei cu Germania, interzicand accesul la doua importante puncte de trecere, la Swiecko si Gubinek, potrivit agențiilor straine de știri.

Traian Basescu reia atacurile la adresa lui Mark Rutte, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura la șefia NATO: ,,A facut destul rau Romaniei”

20:40, 12.03.2024 - Traian Basescu considera ca este foarte bine daca prin candidatura anuntata de Klaus Iohannis la șefia NATO se pune sub semnul intrebarii prezenta lui Mark Rutte in aceasta functie, fostul presedinte precizand ca desemnarea secretarului general al Alianței Nord-Atlantice reprezinta un act politic pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?