Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Francezii, ironii ieftine la adresa lui Cristian Mungiu

Publicat:

Emisiunea de satira, “ de l’Info”, difuzata de postul de televiziune francez Canal+ i-a luat la rand pe fotbalistul englez , pe printul Albert al II-lea de Monaco, dar si pe , care face parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes: marioneta care-l reprezenta pe regizorul roman spunea tatal sau este in inchisoare, mama lui este bolnava si el n-are bani sa-si cumpere o camera de filmat!

Citeste articolul mai departe pe agenda.ro…  

Sursa articol: agenda.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSD, ironii la adresa PNL: tricou cu un fluture care zboara și mesajul „Make Suceava Great Again"

13:36, 14.06.2024 - Social democrații au fost ironici cu partenerii de coaliție de la PNL. Ei au prezentat un tricou pe care erau inscripționate un fluture care zboara și mesajul Make Suceava Great Again. Ironia face referire la liderul PNL Gheorghe Flutur care a pierdut alegerile locale in Suceava.

NASTY, aplaudat la Cannes și in presa internaționala: „un documentar la fel de distractiv ca un meci cu Nastase"

11:35, 27.05.2024 - Documentarul romanesc NASTY, despre viața și cariera lui Ilie Nastase, a avut joi, 23 mai, o proiecție speciala in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, cel mai important eveniment cinematografic din Europa.

Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Festivalul de Film de la Cannes 2024 pentru prestația din filmul „The Apprentice”

16:31, 22.05.2024 - Celebrul actor cu origini romanești Sebastian Stan (41 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood, a fost ovaționat la Festivalul de Film de la Cannes timp de 8 minute, pentru filmul in care il joaca pe fostul președinte american Donald Trump, „The Apprentice”, potrivit click.ro.…

Un sofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canal aruncat de pe un pod. Suspecți, cinci tineri care ar fi consumat „gaz de ras”

09:25, 14.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene in cadrul unei anchete pentru „asasinat”, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, relateaza AFP. Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata pe autostrada E42, intre Liege si Namur.…

Acuzații grave la adresa lui Istvan Kovacs: „Arbitraj suspect favorabil echipei favorite a UEFA”

10:35, 17.04.2024 - Cotidianul Mundo Deportivo este cel mai acid la adresa lui Istvan Kovacs, dupa eliminarea Barcelonei din „sferturile” Ligii Campionilor. Arbitrul roman a dictat un penalty și 3 eliminari impotriva catalanilor, in returul cu PSG (3-2 in tur). Istvan Kovacs a avut un meci extrem de complicat, marți, la…

Cannes 2024 - Regizoarea britanica Andrea Arnold va fi recompensata cu prestigiosul Carrosse d'Or

15:45, 09.04.2024 - Regizoarea britanica Andrea Arnold va fi recompensata cu prestigiosul Carrosse d'Or in cadrul Quinzaine des Cineastes la cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, a anuntat marti Societatea Regizorilor de Film (SRF), potrivit news.ro.

Val de ironii la adresa CFR-ului dupa eliminarea din Cupa Romaniei. „Franarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

10:05, 03.04.2024 - CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seara dupa ce a fost eliminata de Corvinul Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. Pe grupurile de Facebook au inceput sa apara mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.


Ce parere ai despre aceasta stire?