Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FRAGMENT Când se lansează volumul colectiv „Cartea întâmplărilor. Mistere, ciudăţenii, uimiri“. Printre autori, Mircea Cărtărescu şi Gabriel Liiceanu

Publicat:

Joi, 14 noiembrie, de la ora 19.00, la de la Cismigiu, are loc lansarea volumului colectivCartea intamplarilor. Mistere, ciudatenii, uimiri“, coodonat de . „Adevarul“ prezinta, in premiera, un fragment din carte.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lansare Humanitas: „Delicioasa poveste a cozonacului romanesc“, o istorie culturala presarata cu amintiri și anecdote

10:00, 09.05.2024 - Editura Humanitas va invita joi, 9 mai, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului Delicioasa poveste a cozonacului romanesc, noua carte a Tatianei Niculescu, scriitoarea care a impus in literatura romana contemporana genul biografiei.

Scriitorul-finanțist Septimiu Moga iși lanseaza joi cartea „Cronici subiective”

14:25, 23.04.2024 - O invitație la lectura, la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”. Cartea va fi lansata in aceasta saptamana.

Septimiu Moga, șeful BNR Cluj, lanseaza cartea „Cronici subiective”: „Am incercat mereu sa ințeleg locurile pin care trec zi de zi”

13:56, 04.04.2024 - O invitație la lectura, o invitație la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”.

Buletinul va fi inlocuit cu telefonul mobil! Se lanseaza portofelul digital in Romania

11:50, 02.04.2024 - Vești noi pentru romani! Cartea de identitate va fi inlocuit de telefonul mobil. Uniunea Europeana se pregatește sa lanseze portofelul digital, cu care oamenii vor putea sa iși confirme identitatea. Iata cand se va lansa acesta in Romania.

VIDEO - Donald Trump se lanseaza in vanzarea de Biblii: 'Este cartea mea preferata'

02:10, 28.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, aflat in cautare de fonduri si imagine, a anuntat marti, in plina Saptamana Sfanta, lansarea unei Biblii, "cartea sa preferata", la pretul de 60 de dolari, relateaza Le Figaro, conform News.ro. "Religia si crestinismul sunt cele doua lucruri care lipsesc cel…

Lansare Humanitas: Mihaela Noroc, despre cel mai nou album foto dedicat fetelor

18:15, 28.02.2024 - Editura Humanitas va invita joi, 29 februarie, ora 20, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o intalnire cu Mihaela Noroc – autoarea bestsellerului Atlasul frumusetii: Femeile lumii in 500 de portrete – și Andreea Esca.

Lansare Humanitas. Pe urmele lui Constantin Brancuși, din Romania la Paris, de ziua artistului

22:40, 16.02.2024 - Editura Humanitas va invita luni, 19 februarie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o intalnire cu scriitorul Sorin Tranca, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cristian Patrașconiu și antropologul Alexandru Balașescu.

DE CITIT: Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste. Inapoi la argument.

15:35, 11.02.2024 - La Libraria Humanitas din Bistrița va așteapta, intre multe alte carți extraordinare, inclusiv volumul lui Andrei Pleșu – Parabolele lui Isus, Adevarul ca poveste. O ediție noua, care are pe coperta un detaliu al tabloului Christ in Wilderness realizat de Moretto da Brescia și adapostit de Metropolitan…


Ce parere ai despre aceasta stire?