Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTOGRAFIA care a revoltat lumea. Liviu Vârciu şi Alex Velea s-au sărutat

Publicat:

a socat, luni seara, la Gala "" dupa ce l-a sarutat pe in fata camerei de filmat si a marturisit ca a facut acelasi gest, in aceeasi seara, si cu Smiley.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

09:45, 15.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Dupa ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol s-a dedicat familiei sale, casniciei cu cantarețul Smiley,…

Smiley spulbera misterul piesei 'Made in Romania', care a devenit virala in toata lumea / VIDEO

07:25, 03.05.2024 - Smiley a dezvaluit cine este, de fapt, autorul piesei „Made in Romania”, care e azi pe buzele tuturor, la 17 ani dupa ce a fost lansata. Cu toate acestea, puțini știu care a fost varianta originala a piesei și care au fost artiștii care au facut-o cunoscuta pana sa ajunga in repertoriul lui Ionuț Cercel.

Prețurile pentru masa de Paști (cam) SPERIE cumparatorii!

18:40, 01.05.2024 - La Halele Centrale Ploiesti, 50-55 lei/kg la carnea de miel, rondelele de somon – 85,99 lei/kg! N. Dumitrescu Cat de mult au urcat prețurile la cele necesare pentru masa de Paște anul acesta, in comparație cu anul trecut, se vede, cel mai bine, la magazine sau in piața! Iar de acest lucru s-au putut…

Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa "Made in Romania". Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat in toata lumea: "Concluzia este ca..." / VIDEO

16:10, 30.04.2024 - Smiley a raspuns tuturor controverselor legate de piesa care a innebunit planeta, "Made in Romania". Melodia care a devenit virala in toata lumea are clar origini romanești, insa cine este cel care a creat-o, de fapt. Iata ce a spus celebrul artist.

Povestea neștiuta a studentului de geniu din Romania: A prezentat 2 invenții care ar putea schimba lumea

08:36, 28.04.2024 - Tudor-Catalin Codreanu, student al Academiei Fortelor Terestre (AFT) "Nicolae Balcescu" din Sibiu, a fost decorat cu Emblema de Onoare pentru mai multe inventii ale sale, printre care si o casa inteligenta sau o statie meteo autonoma, informeaza Agerpres.

Repere in lumea perisabila a teatrului: Patrel Berceanu

13:41, 24.04.2024 - Poet, teatrolog, mult timp secretar literar al Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova și apoi director al Teatrului de papuși Colibri, Patrel Berceanu a marcat prin existența și activitatea sa viața literar-artistica a Baniei.

Cand miroase intens a razboi, lumea (inclusiv noi) se intoarce la calculul resurselor

09:35, 20.04.2024 - S-a spus ca acest tip de raționament era definitiv depașit și ca, logic, urmau sa dispara rapid vechile și primitivele raționamente de tip militar bazate pe calculul probabilitații conflictelor in funcție de apetitul marilor națiuni pentru controlul unor noi teritorii bogate in resurse.

Florian Coldea, din nou in atenția opiniei publice! Fostul șef al SRI, fotografia intr-un zbor cu destinația Nisa. Anca Alexandrescu: Lumea e mica... ghinion!

11:35, 26.02.2024 - "Domnul Coldea cu putin timp in urma in avionul de Nisa… Tocmai ce dezvaluia jurnalistul Liviu Alexa saptamana trecuta ca Untoldea ar avea o vila la Monte Carlo pe numele unui fost coleg de camera din facultate! Amanunte incendiare in aceasta seara! P.S. Multumesc telespectatorilor mei vigilenti care…


Ce parere ai despre aceasta stire?