Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO & VIDEO / Imagini bombĒ! Nicki Minaj a rĒmas în sânii goi în timpul unui concert

Publicat:

s-a fEcut de tot rasul dupE ce a rEmas in sanii goi in timp ce sustinea un concert la o galE muzicalE internationalE. Rochia rapperitei nu a putut "tine in frau" sanii voluptoxi ai artistei xi axa a rEmas topless in mijlocul prestatiei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurența acerba intre doi cocoși de munte, aflați in timpul rotitului: Pare ca nu se plac deloc VIDEO

10:01, 29.05.2024 - Este sezonul de imperechere a cocosilor de munte, iar spectacolul oferit de aceștia este impresionant. Imagini cu rotitul cocoșului de munte au fost publicate de Regia Naționala a Padurilor- Romsilva.

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

VIDEO. Imagini din timpul cutremurului de 7 grade din Taiwan: oameni sub daramaturi, cladiri prabușite. Pisicile au prevestit seismul

11:35, 03.04.2024 - Noi imagini din timpul cutremurului puternic care a lovit miercuri Taiwanul. Cel puțin 7 persoane au murit și peste 700 au fost ranite dupa seismul de peste 7 grade. Zeci de cladiri s-au prabușit, in timp ce pompierii cauta oameni sub daramaturi. Autoritațile spun ca peste 70 de persoane sunt blocate…

Membru al unei grupari pro-Ucraina, ucis de explozia unei bombe in timpul arestarii, potrivit FSB

15:40, 26.03.2024 - Un membru al unei grupari pro-Ucraina a fi fost ucis in timpul unei operațiuni de arestare in regiunea Samara (Volga), dupa ce o bomba pe care o avea asupra lui a explodat, au declarat oficialii Serviciului Federal rus de Securitate (FSB).

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Antonia a imbracat rochia de mireasa. Cum ii sta lui Alex Velea mire, fanii au ramas fara cuvinte

10:05, 24.03.2024 - Imagini savuroase cu Antonia și Alex Velea! Cei doi și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut ca mire și mireasa. Cum i-a stat vedetei in rochie alba. Alex Velea și Antonia, mire și mireasa! Antonia și Alex Velea și-au lasat urmaritorii din mediul online cu gura cascata, dupa ce au publicat…

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Ce a pațit Culița Sterp in timpul unui concert. Moment jenant pe scena: ‘Ultima poza’

22:45, 18.03.2024 - Culița Sterp este unul dintre cei mai iubiți soliști din Romania și este invitat sa cante la evenimente atat in țara, dar și peste hotare. Solistul este mai tot timpul pe drumuri, insa sunt și momente cand mai are parte de neplaceri. Recent, el a avut parte de o situație fara precedent in Spania. Ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?