Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Valencia şi-a modernizat arena » Un liliac imens a pus stăpînire pe stadionul Mestalla

Publicat:

Clubul spaniol Valencia a inagurat zilele acestea un nou tur al celebrului "Mestalla". Lucrarile la "", viitoarea arena a echipei continua, dar intre timp spaniolii au modernizat si stadionul istoric, vechiul "Mestalla".

Pe linga renovarea muzeului si a vestiarelor, oficialii s-au ocupat si de tribune. La tribuna a doua a fost format din scaune negre un imens liliac, numele sub care mai este cunoscuta echipa din Valencia.

Iata imagini foto cu arena!

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Promisiunea lui Țiriac: „Stadionul de tenis se face”

19:55, 21.04.2024 - Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, duminica, dupa finala de la Tiriac Open, ca va construi o arena de tenis la Otopeni pentru turneul gazduit acum de baza sportiva Nastase/Marica din Capitala, insa ridicarea acesteia va fi ingreunata de birocratie. De asemenea, fostul tenisman a mentionat ca in…

Se face stadionul de 167 de milioane de euro! Mai doar un pas: „Va fi aprobat saptamana viitoare”

19:00, 18.04.2024 - Timișoara se pregatește sa beneficieze de un stadion modern. Noua arena ar urma sa primeasca ultima aprobare necesara in zilele viitoare. Legendara arena „Dan Paltinișanu” urmeaza sa fie demolata și inlocuita cu una la cele mai inalte standarde. Pentru a incepe demolarea e nevoie de o ultima aprobare…

Record de spectatori pe stadionul care iși așteapta demolarea. Mircea Lucescu a revenit pe arena echipei Corvinul VIDEO

11:30, 03.04.2024 - Peste 12.000 de oameni au asistat la meciul de fotbal din Cupa Romaniei, disputat la Hunedoara, intre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj. A fost unul dintre ultimele meciuri de fotbal jucate pe stadionul construit in anii ’50, care așteapta demolarea.

VIDEO| Gabriel Pleșa, “in direct” de pe stadionul Cetate. Detalii despre lucrarile care au loc aici

10:11, 22.03.2024 - Am inspectat șantierul de la Stadionul “Cetate” și am fost incantat de amploarea lucrarilor. Vom avea, la sfarșitul lunii aprilie, una dintre cele mai moderne suprafețe de joc din regiune, cu incalzire și irigare automata, pentru a putea gazdui competiții sportive de amploare. Aceasta investiție va…

A fost decopertat terenul pe șantierul Arenei „Eroii Timișoarei”. Urmeaza sa fie sapata fundația

16:30, 13.03.2024 - Lucrarile de la Stadionul „Eroii Timișoarei” au fost inaugurate recent in prezența mai multor personalitați. La nici doua saptamani distanța, deja a fost decopertat terenul, iar acum urmeaza sapaturile pentru fundație.

Sa fie stadion! Luni au demarat lucrarile la arena Eroii Timisoarei

14:45, 04.03.2024 - Primaria Municipiului Timișoara a dat astazi startul construcției Arenei Eroii Timișoarei, primul stadion ridicat in Timișoara dupa Revoluția din 1989. Cu o suprafața construita de peste 10.000 mp, 10.101 locuri in tribune, gazon natural și dotari ultramoderne, stadionul va fi de categoria 4, in conformitate…

Incep lucrarile la cel mai modern stadion din Romania. Arena poarta numele unei legende sportive

16:11, 29.02.2024 - Va fi avea primul stadion din Romania cu consum de energie zero la meciuri, totul grație unor panouri fotovoltaice și pompe de caldura de ultima generație. Viitorul stadion „Nicolae Dobrin“ va putea gazdui inclusiv meciuri de Liga Campionilor sau Europa League.

FC Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla pentru meciul cu Real Madrid

11:35, 27.02.2024 - Cotidianul Marca noteaza ca gruparea Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sambata, cu Real Madrid (etapa 27 din LaLiga), in legatura cu un documentar despre Vinicius.


Ce parere ai despre aceasta stire?