Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Simona HALEP și Sorana Cîrstea au ULUIT lumea tenisului. Ce loc ocupă în TOPUL celor mai FRUMOASE tenismene

Publicat:

Sunt sportive de renume mondial, au sute de mii de fani și sunt ovaționate pe arenele de tenis din întreaga lume.

Deși au muncit și continuă să muncească enorm pentru a ajunge și a se menține în top, nu au uitat că pot fi, în egală măsură, și printre cele mai frumoase femei.

Citește și: FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arată cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

Publicația glitzyworld.com a realizat, astfel, un TOP 10 al celor mai frumoase tenismene din…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, incapațanarea costa: cum platește Simona prețul dupa ce l-a ignorat pe Ion Țiriac

08:35, 23.04.2024 - Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a ignorat sfatul lui Țiriac (84 de ani), fost jucator și manager de nivel inalt, in privința gestionarii revenirii pe teren. Din pacate, constanțeanca a luat o decizie foarte proasta.

Cirstea se mentine pe locul 29. Jaqueline Cristian, Irina Bara si Anca Todoni au urcat mai multe pozitii. Halep a coborat

11:16, 08.04.2024 - Sorana Cirstea este in continuare jucatoarea din Romania clasata cel mai bine in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni, potrivit news.roCirstea se mentione pe locul 29, cu 1748 de puncte.

Halep, victima unei nedreptați: avem piederile Simonei dupa ce a stat 9 luni degeaba in afara tenisului ANALIZA

17:00, 18.03.2024 - Daca vom conveni ca TAS, ca ultima instanța, a dat hotararea corecta, analizand dosarul fostului lider WTA, atunci ne vom afla in fața unei realitați crunte. Concluzia? Marea noastra campioana a fost profund nedreptațita.

Topul celor mai bogate 10 femei din lume in 2024. Cine sunt, cu ce se ocupa și ce averi dețin

19:15, 17.03.2024 - Cele mai multe dintre miliardarele lumii din in 2023 și-au menținut poziția in topul celor mai bogate femei in 2024. Potrivit raportului Knight Frank Wealth 2024, femeile reprezinta aproximativ 11% din totalul persoanelor cu valoare neta ultra ridicata (UHNWI).

Suma fabuloasa cheltuita de Agenția de Integritate a Tenisului ca sa dovedeasca vinovația Simonei Halep

12:40, 12.03.2024 - 'E greu de spus ce s-a intamplat. Am considerat de la inceput ca acuzatiile legate de neregularitatile din pasaportul ei biologic au fost nefondate. Nu am inteles niciun moment acest caz. Iar in cazul Roxadustatului, in mod normal, le furnizezi (autoritatilor antidoping) proba contaminata si apoi te…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați

12:30, 20.02.2024 - In raportul financiar al UEFA pentru anul 2023, clasament intocmit in funcție de incasarile echipelor din primelor ligi din Europa, .... The post FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați first appeared on Informatia Zilei .

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?