Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Şi-a scos fundul la înaintare! Un iepuraş Playboy s-a pozat în poziţii incitante

Publicat:

Este blonda, are un trup superb si nu are inhibitii! Un iepuras Playboy a facut o sedinta foto în Malibu care a încins întreaga plaja.

a fost premiata de multe ori pentru frumusetea ei. Fotomodelul are toate atuurile de care are nevoie o femeie si profita de asta, pozând provocator.

a facut reclama la apa, îmbracata într-un costum de baie sexy. Blonda s-a lasat fotografiata în pozitii incitante care i-au scos în evidenta posteriorul bombat si formele apetisante.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu in metrou. Cum s-a pozat in transportul in comun: „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”

17:15, 23.04.2024 - Adelina Pestrițu a circulat cu metroul și a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizata in timpul calatoriei. Dupa multele imagini realizate in mașini și destinații de lux, fotografia din transportul in comun a atras atenția oamenilor.

Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Romanii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO

23:05, 19.04.2024 - Inainte de a fi inundat de Lacul Cinciș, satul Cinciș din Hunedoara era o destinație atractive pentru amatorii de comori istorice. Locul pastra vestigiile mai multor așezari antice și medievale.


Ce parere ai despre aceasta stire?