Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Scrisoarea emoționantă a unei fete care suferă de cancer te va determina să vezi viața cu alți ochi: "Probabil că voi pierde totul"

Publicat:

Atunci cand ne uitam la par, putem spune ca este un mod prin care ne definim și ne exprimam feminitatea, sensul propriu și modul prin care dorim sa ne afișam. a scris randuri foarte emoționante despre pierdea pe care o sufera, și anume parul sau roșcat, dar și despre lupta cu una dintre cele mai necruțatoare boli, cancerul. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Pastorul Ionel Tuțac: „Exista in viața situații dificile, care ne determina sa luam decizii ce ne pot schimba intr-un mod frumos viitorul”

09:05, 06.05.2024 - Ionel Tuțac este pastor și liderul Bisericii Baptiste din vestul țarii. De asemenea, este președintele Asociatiei Renasterea Familiei. In ultimii ani, și-a prezentat colecția ce conține peste 1.000 de carți sfinte in diferite localitați din Romania sub egida „Muzeul Bibliei”.

Adrian Izgoana a dat chefilor cea mai emoționanta lecție de viața! Tanarul a pariat pe curaj și a demonstrat ca totul e imposibil

17:55, 28.03.2024 - In ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Adrian Izgoana a oferit chefilor cea mai emoționanta lecție de viața! Tanarul a pariat pe curajul și a demonstrat ca totul e imposibil, atunci cand iți dorești cu adevarat.

Beniamin, iubitul Danei Roba, surpriza emoționanta pentru make-up artista! Ce cadou i-a trimis la salonul ei de infrumusețare: „Ești in viața mea...” / FOTO

14:01, 27.03.2024 - Beniamin, iubitul Danei Roba, a facut o surpriza emoționanta pentru make-up artista! Barbatul i-a trimis un cadou la salonul ei de infrumusețare. Iata cum a surprins-o partenerul ei de viața pe vedeta!

Marisa Paloma și Liviu Stanciu, 7 ani de relație. Declarația emoționanta a vedetei pentru partenerul ei de viața: ”Iubirea mea infinita”

13:55, 26.03.2024 - Marisa Paloma și iubitul ei, Liviu Stanciu, au implinit 7 ani de relație și sunt foarte fericiți. Cei doi sunt și parinții unei fetițe frumoase, Iris, reușind sa se bucure de rolul de parinți. Pentru a marca cat mai frumos aniversarea lor, vedeta a scris un text romantic pe rețelele de socializare.

Poveste de viața demna de scenariul unui film! O romanca adoptata in Italia și-a regasit mama biologica dupa 15 de ani! Reacția emoționanta a femeii: ”Era saraca” / FOTO

14:05, 13.03.2024 - O romanca traiește o poveste de viața demna de scenariul unui film! Tanara și-a intalnit mama biologica dupa 25 de ani de existența, timp in care a fost adoptata de o familie din Italia. Romanca a avut de parcurs un drum lung pana a reușit sa iși reinalneasca mama! Iata ce s-a intamplat!

Povestea emoționanta a lui Toto, cațelul care și-a pazit doua zile stapana decedata. „Sufera el, sufar și eu“

14:06, 08.03.2024 - Toto a ramas singur intr-un apartament din Galați, dupa ce ambii stapani i-au murit. Acum este singur, debusolat și trist și iși cauta o familie. „Ma sufoc cand vad cum ma privește trist”, povestește Corina Grigore, de la Asociația „Ajutați-l pe Labuș“.

COLEGIUL NAȚIONAL DOAMNA STANCA Comemorare emoționanta la Colegiul Național ‘Doamna Stanca’ : Brandușe galbene in memoria copiilor evrei care și-au pierdut viața in Holocaust

02:05, 28.02.2024 - Elevii Colegiului Național "Doamna Stanca" au onorat memoria a 1,5 milioane de copii evrei decedați in Holocaust, marcand simbolic sacrificiul lor prin plantarea a 500 de brandușe galbene, in cadrul unui proiect internațional de comemorare. The post COLEGIUL NAȚIONAL DOAMNA STANCA Comemorare emoționanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?