Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Prima imagine cu Denisa după ce a părăsit competiţia! Cum a fost surprinsă fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Au mai ramas doar câteva saptamâni pâna când cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" se va încheia, iar editia de sâmbata a fost una trista, întrucât Denisa a parasit competitia.

Si-a dorit cu ardoare sa-si gaseasca sufletul pereche în aceasta emisiune, însa norocul nu a fost de partea ei. Nu a reusit sa formeze un cuplu cu nimeni, iar la scurt timp dupa ce a iesit din competitie, Denisa a fost asteptata de o telespectatoare fidela a emisiunii.

În fotografia publicata pe contul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 


Ce parere ai despre aceasta stire?