Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Porţile Infernului s-au deschis lângă Atena: plaje cu cadavre carbonizate

Publicat:

Trupuri carbonizate, oameni cu arsuri grave, persoane disparute, case in flacari si masini arse, paduri cuprinse de foc si fum pretutindeni. Asa arata regiunea Attica de langa Atena, capitala Greciei, care se confrunta cu cele mai grave incendii de padure incepand din 2007.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucescu. Razvan Lucescu

23:05, 19.05.2024 - Este arhicunoscut faptul ca Razvan Lucescu este noul campion al Greciei. Dupa un final fulminant, demn de porecla „Generalul" acordata de ultrașii lui PAOK Salonic. I-a imblanzit pe toți, de la Atena la Savvidis Victoriile unui sezon incheiat apoteotic, a redus la statut de simple victime toate celelalte…

A avut loc un cutremur: Unde s-a simțit seismul

14:25, 29.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 4,2 a lovit luni-dimineața insula Creta, in sudul Greciei. Potrivit Institutului de Geodinamica al Observatorului Național din Atena, epicentrul cutremurului a fost localizat la 51 km nord de capitala insulei, Heraklio. Adincimea aproximativa, la care a avut loc cutremurul…

PAOK Salonic a invins liderul AEK Atena si a redeschis lupta pentru titlu in Grecia

12:20, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, a invins in extremis, cu 3-2, formatia AEK Atena, liderul la zi din Superliga de fotbal Greciei, si a relansat matematic lupta pentru titlu inaintea ultimelor doua etape din play-off.

VIDEO Razvan Lucescu viseaza in continuare la titlu, dupa ce PAOK a invins spectaculos liderul AEK

08:55, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a reușit sa puna capat unei serii de cinci meciuri fara victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioana a Greciei, dupa ce s-a impus in fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

AEK Atena si PAOK Salonic au remizat (2-2) in derby-ul campionatului Greciei

15:00, 08.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenorului roman Razvan Lucescu, a terminat la egalitate in deplasare, scor 2-2, cu formatia AEK Atena, duminica, in derby-ul campionatului de fotbal al Greciei, potrivit Agerpres.

Drumul Expres 16 de langa Oradea, deschis. Viteza de 120 km/h pe șoseaua de legatura cu Autostrada Transilvania FOTO VIDEO

12:05, 28.03.2024 - DEx16, soseaua de legatura dintre centura municipiului Oradea si Autostrada Transilvania este circulabila, de joi, 28 martie 2024. Soferii care intra sau ies din tara prin Bors ll vor putea evita DN1.

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Cadavre, gasite dupa ce șase schiori au disparut langa Matterhorn in Alpii elvețieni

14:05, 11.03.2024 - O uriașa operațiune de cautare și salvare s-a desfașurat in Alpii elvețieni, dupa ce șase schiori au disparut. Au fost gasite insa cinci cadavre, iar poliția a declarat ca salvatorii inca mai cauta a șasea persoana. Cele cinci cadavre au fost gasite in zo


Ce parere ai despre aceasta stire?