Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Paula Chirilă a dat un concurent afară din emisiune! A părăsit platoul "Mireasă pentru fiul meu" în direct

Publicat:

a simtit astazi ca un concurent a întrecut masura în timpul transmisiunii în direct. Prezentatoarea a luat decizia de a-l pofti afara, nu i-a tolerat atitudinea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Radu a parasit astazi platoul "Mireasa pentru fiul meu" în direct. Concurentul a devenit violent peste masura si a aruncat cuvinte care nu au fost tolerate. Acesta a fost invitat sa paraseasca transmisiunea în direct.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Adriana a tinut sa îsi spuna parerea despre modul în care se comporta acesta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Ce trebuie sa faca cei care doresc sa fie colegi cu Gabriela Cristea in laboratorul de cozonaci. Anunțul facut de prezentatoare

13:05, 27.03.2024 - Gabriela Cristea și-a deschis recent o afacere cu cozonaci, iar acum face angajari. Prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii a realizat un videoclip prin care i-a invitat pe pasionții de bucatarie sa-i fie colegi,

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.


Ce parere ai despre aceasta stire?