Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. „Paris est Charlie”, mesajul de pe Arcul de Triumf din Capitala franceză

Publicat:

de Triumf din Paris a fost scris mesajul „Paris est Charlie” (Paris este Charlie), ca omagiu adus victimelor atentatelor din Franța.

"Paris est Charlie" en ce moment sur l' #JeSuisCharlie #ParisEstCharlie pic.twitter.com/chfhxNAozo

— Paris (@Paris) January 9, 2015

 

Fotografii și mesaje cu hashtag-ul #ParisEstCharlie au fost postate pe rețelele de socializare.

 

#ParisestCharlie on the Arc De Triomphe pic.twitter.com/041zzkY4aX

Emmanuelle (@_esaliba) January 9, 2015

PARIS EST CHARLIE #ParisAttacks #ParisEstCharlie pic.twitter.com/alodptODk7

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

SuperLiga: Dinamo vs UTA - „Cainii rosii”, obligati sa castige

09:20, 12.05.2024 - Dinamo - UTA, meci contand pentru etapa a 9-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, duminica, 12 mai, de la ora 21:30, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Victorie dramatica pentru Dinamo in meciul cu Politehnica Iași. Gol inscris in ultimele 10 minute

22:00, 14.04.2024 - Dinamo Bucuresti a invins-o dramatic pe Politehnica Iasi, cu scorul de 1-0 (0-0), duminica seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, intr-un meci din etapa a patra a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Un elev de 15 ani a MURIT dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore, in Franța

20:16, 05.04.2024 - Atacul, care s-a petrecut de joi, vine intr-un moment de tensiuni sporite in scolile franceze. La inceputul acestei saptamani, o adolescenta a fost bagata temporar in coma dupa ce a fost batuta in fata scolii sale din Montpellier, in sudul tarii. In respectivul caz, trei presupusi agresori au fost arestati…

Dinamo, victorie uriașa in fața celor de la FC Hermannstadt. „Cainii roșii” sunt la doua puncte de baraj

21:05, 27.02.2024 - Dinamo a caștigat trei puncte mari in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce a invins-o in aceasta seara pe FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, in etapa cu numarul 28 a Ligii 1. Singurul gol al partidei de pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitala a fost marcat…

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

15:00, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

Presedintele Consiliului judetean Vrancea, liberalul Catalin Toma, in varsta de 46 de ani, a murit

11:15, 17.02.2024 - Catalin Toma, presedintele Consiliului judetean Vrancea si al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitala unde a ajuns cu complicatii in urma unei raceli. Catalin Toma s-a imbolnavit in urma unei vizite in Franta, iar la intoarcere starea sa s-a agravat si a fost dus de urgenta la Institutul Marius…


Ce parere ai despre aceasta stire?