Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Pampita a luat racheta lui Monaco » Idilă neașteptată în lumea tenisului

Publicat:

Numele complet e Ana Carolina Ardohain Dos Santos, i se spune Pampita de la regiunea in care s-a nascut () și este una dintre cele mai faimoase argentiniene. Nu și-a pierdut magnetul nici acum, la 38 de ani. Fotomodel și prezentatoare de televiziune la , Pampita tocmai s-a desparțit de soțul ei, scriitorul , și a fost vazuta alaturi de , tenismanul argentinian cu 6 ani mai tanar.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu din lumea tenisului se detrama: Ne dorim in continuare reciproc numai bine

09:40, 06.05.2024 - Jucatoarea de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica, in social media, ca ea si Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu, noteaza news.ro.Badosa a scris pe Instagram ca ea si Tsitsipasi "au decis sa se desparta pe cale amiabila". Ei formau un cuplu de un an.

Germanii au lansat racheta cu ceara de lumanare

17:01, 03.05.2024 - Hyimpulse, un start-up german din sectorul spatial, a anuntat ca a efectuat vineri, cu succes, prima lansare a unei rachete care utilizeaza parafina pe post de carburant, adica ceara de lumanare, cu scopul de a testa aceasta tehnologie inaintea unui prim zbor orbital la sfarsitul anului 2025, informeaza…

Pelicula despre lumea tenisului 'Challengers', o provocare dubla pentru Zendaya, protagonista si producatoare / VIDEO

22:00, 11.04.2024 - In ''Challengers'', o drama tensionata plasata in lumea tenisului profesionist, Zendaya si-a asumat dubla provocare de producatoare si interpreta a rolului principal, relateaza Reuters.''Cred ca de fiecare data cand faci asta, inveti ceva nou despre tine insuti.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Zanni, o noua idila la Survivor All Stars. Concurenta a recunoscut ca il place de fata cu toti, reactia neasteptata a Anei Porgras: „Pariu sau placere?”

23:40, 21.03.2024 - O noua idila scoasa la lumina in ediția de joi, 21 martie 2024, la Survivor All Stars. O concurenta și-a marturisit sentimentele fața colegul din tabara rivala in vazul tuturor: „Pariu sau placere?”. N-a avut niciun fel de inhibiție. Alexandra Duli l-a sarutat pe Zanni. Idila scoasa la lumina in ediția…

Șoc in lumea tenisului: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort in camera de hotel din Miami

13:50, 19.03.2024 - Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort, la doar 42 de ani, in camera de hotel din Miami. Potrivit unor informații aparute in presa externa, un cheag de sange care s-a format in alta parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sange din creier, cauzandu-i embolie cerebrala.

Novak Djokovic, anunț ingrijorator care a pus pe ganduri lumea tenisului, dupa eliminarea rușinoasa de la Indian Wells: „Nu știu”

11:30, 12.03.2024 - Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a oferit prima reacție dupa ce a fost eliminat surprinzator la Indian Wells de italianul Luca Nardi (20 de ani, 123 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-3. Sarbul a trait una dintre cele mai mari dezamagiri din cariera și a pierdut in fața unui lucky loser. Novak a parasit competiția…

Lia Bugnar a primit o propunere neașteptata din partea lui Anghel Damian, dupa desparțire: „N-am manipulat eu nimic”

15:05, 21.02.2024 - Lia Bugnar a povestit ca a primit o propunere neașteptata din partea lui Anghel Damian, fostul ei iubit. Scenarista lucreaza cu tanarul regizor pentru serialul „Clanul”.Lia Bugnar, cunoscuta actrița și scenarista, a fost mereu una dintre figurile emblematice ale teatrului romanesc, preferand scena teatrului…


Ce parere ai despre aceasta stire?