Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(FOTO) Pamela Anderson, de nerecunoscut pe covorul roșu de la Cannes

Publicat:

Cu o expresie a fetei total schimbata, a fost in centrul atentiei la premiera filmului "120 ", scrie Libertatea.ro. Starul din "Baywatch", despre care se zvoneste ca ar avea o relatie cu , ar fi suferit insa interventii chirurgicale la nivelul fetei, respectiv si-ar fi facut un lifting si chiar un implant de botox. Recent, a pozat in lenjerie erotica, aratand ca se afla in (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) Cele mai elegante dive pe covorul roșu de la Cannes: Celebrul Festival de Film a inceput marți

14:20, 15.05.2024 - Mult așteptatul Festival de Film de la Cannes și-a deschis porțile marți, 14 mai, iar vedetele prezente au facut parada cu ținutele lor elegante, pregatite din timp pentru marele eveniment, scrie Okmagazine.ro .

Star Matinal. Ilie Nastase, documentar despre viața sa. Nadia Comaneci și Gica Hagi au fost prezenți pe covorul roșu alaturi de fostul sportiv: „Mai sus de locul 1 nu aveam unde sa fiu” / VIDEO

13:56, 17.04.2024 - Ilie Nastase este un nume sonor in tenisul romanesc, reușind sa aduca Romania in topurile campionatelor mondiale. Filmul documentar despre viața sa a fost lansat in cadrul unei festivitați cu mare ștaif la Cannes, unde sportivi celebri și-au facut simțita prezența.

Cum arata Anisia Gafton dupa ce și-a operat nasul. Actrița este de nerecunoscut. „Atunci cand beau ceva, in sfarșit imi incape tot nasul in pahar”

17:46, 04.03.2024 - Anisia Gafton și-a facut o operație la nas, iar transformarea este spectaculoasa pentru ca actrița este aproape de nerecunoscut. Vedeta a postat imagini din timpul filmarilor pentru un nou sezon Sariti de pe fix, iar noul look a atras atenția tuturor.Au inceput filmarile la noul sezon „Sariți de pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?